8 honapos kutyusom kisebb mint az átlag fajtabeli kutyák. Mitől lehet ez? Fejlődhet még látványosan?
Figyelt kérdés
8 honapos a kiskutyám és kisebb termetű fejű vmivel mint az átlag fajtatársai. Premium tápot eszik,minden nap mozgatva van de nemértem mi lehet a baj. gyanakodtam h ahideg miatt lehetett télen,de már ebben sem vagyok biztos. Nagyon arányos izmos,de vmiért a marmagassága nem akkora mint kéne. Fejlődhet még 12 honapos koráig látványosat?2012. márc. 14. 10:55
11/12 anonim válasza:
Vannak kutyák, akik hirtelen megnyúlnak, "szétesnek", és utána alakulnak, szélesednek. A másik típus lassan, de arányosan nő. A mi 7 hónapos kiskutyáink is ilyenek. Ne aggódj, van olyan,hogy ezek a kutyák hirtelen egy hónap alatt nőnek 2-3 centit is. Amúgy a mi tenyésztőnk azt mondta, hogy megfigyelése szerint ezek a lassabban növők szebb kutyák lesznek, mint a hirtelen megnyúló, széteső "laklik", de persze van kivétel is.
12/12 A kérdező kommentje:
uhhh de jo:)köszönöm. Igazábol sose láttam még kifejlett amstaffot aki az átlagosnál joval kisebb lenne. ezért megnyugodtam h remélem az enyém nem lesz a világon az első ilyen,fajTAtiszta létére. Nkeme megmondom őszintén nem is tetszenek a hirtelen megnyulos agárlábú staffok. Meg olvastam h régebben amugyis 3-4-5 cmel alacsonyabbak voltak mint ma. szóval nem bánom és köszönönm h megnyugtattál akkor ezek szerint nem egyedi pl. Tudnál esetleg a tiedrőől képet linkelni,akár privátban akár itt?Köszönönm,mégegyszer!
2012. márc. 14. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!