Sokszor kint van a kukija. Miért?
A kutyámnak sokszor "előbújik" a kukija, miért van ez? Nem csinál párzó mozdulatokat vagy ilyesmit, csak egyszerűen kint van neki!
Ez más kan kutyáknál is gyakori?
Igen, izgalmi állapotban elő szokott jönni. És ehhez nem feltétlenül kell tüzelő szuka a közelben.
Bár én "lányos anyuka" vagyok, de ismerek 1-2 kan kutyát, akiknél olyan sűrűn fordult elő, és olyan intenzíven, hogy néha alig ment vissza:( Ivartalanítva lettek, és azóta semmi gond.
Miért?
Most félreérthető voltam? vagy nemtudom!
De másképp hogy írjam?
A rózsaszín része, nyilván a kukija mindig megvan:D
de ilyenkor feláll neki vagy mi?
Ja, ok.köszi 2.válaszoló.
Én is gondolkodom az ivartalanításon, csak nemtudom mennyibe kerülne! Akkor az erre is megoldás lenne!
Meg talán akkor nyugodtabbak is lesznek a kutyusok, ugye? Mert most elég támadóan lép fel más kutyákkal szemben!
Hát mindenképpen megnyugszik valamennyire, de csodát azért ne várj. :)
Amúgy egy kan kutya (mérettől függően) kb 10ezer ft-ba kerül.
Izgalmi állapotban előbújik. Tüzelési időszakban is többször. De ha egyszerűen elfekszik is kidughatja.
Az lenne a furcsa ha nem dugná ki, mint az enyém. annak mindig csak a hegyét látom, mert fityma szűkülete van. Ez ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!