Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyák ehetnek macskakaját?

A kutyák ehetnek macskakaját?

Figyelt kérdés
Nem szeretném rendszeresen ezzel etetni, csak ma kaptam cica kajából termékmintát, aztán nekem nincs cicám, szóval nem tudok vele mit kezdeni. Gondoltam megetetem a kutyusommal. Szabad? Nem lesz tőle baja?
2012. márc. 13. 17:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak a hasa fog menni tőle :)
2012. márc. 13. 17:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Néha lehet neki adni. Egyébként az én kutyám sokszor evett macska kaját. Persze a macskáim elől ette meg kicseszésből :)
2012. márc. 13. 17:21
 3/7 anonim ***** válasza:
helló! nem nem szabad neki azt nem tudom miért ne is kérdezd majd meg de egy csomó oldal ezt írja
2012. márc. 13. 17:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Már megoldottam, hogy mi legyen a cicakajával. :) Lepasszolom egy barátnőmnek, akinek van 2 cicája.
2012. márc. 13. 17:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Tegnap itt leírtam a hosszú távú hatását, olvasd el..

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2755899-lehet..

Egyébként a kutyatápokat sem jó váltogatni, hacsak nem indokolt, mert könnyen hasmenése lehet a kutyának, ha hozzászokik egy táphoz és utána hirtelen váltás van, nagy az esély a hasmenésre!

Mennyi az a táp? Nem tudod elajándékozni cicás ismerősödnek?

2012. márc. 13. 17:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves Alexandra!

Egy termékmintától -ami általában nincs száz gramm- mi baja lesz a kutyának?!

Amúgy én is leírtam, hogy a spánielkeverékünk 12 évig kapott macskatápot, napi 1-2 marékkal, és semmi baja nem lett.

2012. márc. 13. 17:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Leírtam, hogy mi baja lehet, hasmenés.

A 12 év szép életkor, csak az a kérdés, hogy megfelelő táplálékkal élhetett-e volna tovább.

2012. márc. 13. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!