A kutyák ehetnek macskakaját?
Figyelt kérdés
Nem szeretném rendszeresen ezzel etetni, csak ma kaptam cica kajából termékmintát, aztán nekem nincs cicám, szóval nem tudok vele mit kezdeni. Gondoltam megetetem a kutyusommal. Szabad? Nem lesz tőle baja?2012. márc. 13. 17:16
2/7 anonim válasza:
Néha lehet neki adni. Egyébként az én kutyám sokszor evett macska kaját. Persze a macskáim elől ette meg kicseszésből :)
3/7 anonim válasza:
helló! nem nem szabad neki azt nem tudom miért ne is kérdezd majd meg de egy csomó oldal ezt írja
4/7 A kérdező kommentje:
Már megoldottam, hogy mi legyen a cicakajával. :) Lepasszolom egy barátnőmnek, akinek van 2 cicája.
2012. márc. 13. 17:24
5/7 anonim válasza:
Tegnap itt leírtam a hosszú távú hatását, olvasd el..
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2755899-lehet..
Egyébként a kutyatápokat sem jó váltogatni, hacsak nem indokolt, mert könnyen hasmenése lehet a kutyának, ha hozzászokik egy táphoz és utána hirtelen váltás van, nagy az esély a hasmenésre!
Mennyi az a táp? Nem tudod elajándékozni cicás ismerősödnek?
6/7 anonim válasza:
Kedves Alexandra!
Egy termékmintától -ami általában nincs száz gramm- mi baja lesz a kutyának?!
Amúgy én is leírtam, hogy a spánielkeverékünk 12 évig kapott macskatápot, napi 1-2 marékkal, és semmi baja nem lett.
7/7 anonim válasza:
Leírtam, hogy mi baja lehet, hasmenés.
A 12 év szép életkor, csak az a kérdés, hogy megfelelő táplálékkal élhetett-e volna tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!