Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy szoktassam kutyámat arra...

Hogy szoktassam kutyámat arra hogy egy helyre végezze a dolgát? Még kicsike, és abban reménykedek h mire megnő már tudni fogja. Tanítsam vagy majd úgy is megtanulja?

Figyelt kérdés
2012. márc. 13. 15:55
 1/10 anonim ***** válasza:

Hogyan tanulná meg magától? A kisgyereknek is meg kell mutatni, mit hogyan csináljon, így a kölyökkutyának is!

Ha azt látod, hogy szaglászik, keresi a helyet, akkor fogd meg és vidd ki, ha egyetlen cseppet is jó helyre ejt, dicsérd meg!

2012. márc. 13. 15:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Azért írtam h magától tanulná meg mert a mamámnál is ugyanígy volt.senki nem tanította neki.az elején össze vissza utána meg kizárólag egy helyre!
2012. márc. 13. 16:00
 3/10 anonim ***** válasza:
egyet jegyezz meg ,semmit nem fog megtanulni vagy kinőni magátol:) ez a legroszabb dolog amiben hitegetheted magad. Kertesházban laksz?És ugy szeretnéd h egy helyre végezze a dolgát?Vagy lakásban van csak néha kiengeded?
2012. márc. 13. 16:07
 4/10 A kérdező kommentje:
kertesben :)
2012. márc. 13. 16:14
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha felügyelet nélkül végezheti a dolgát akárhova, akkor sehogy. Vidd egy helyre minden nap a kutyakakát, hátha segít.

Egyébként a legtöbb kutya magától is egy helyre szokik egy idő után, csak az nem biztos, hogy neked tetsző hely lesz.

2012. márc. 13. 20:28
 6/10 anonim ***** válasza:
És a kutya végig kint tartozkodik a kertben vagy inkább a lakásban? Mert ha a lakásban akkor én azt javaslom h napi 5ször vidd ki PORÁZOn arra a helyre ahol szeretnéd h végezze a dolgát,majd miután elvégezte megdicséred le a poráz és mehet a játszás. Egy idő után magátol tudni fogja h oda kell végezze.
2012. márc. 14. 10:53
 7/10 A kérdező kommentje:
kinnt van a kertben,boxban.ott egy helyre végzi a dolgát nyilvánvaón.mostanában figyelem h hova csinálja és egy helyre.az nekem is megfelel :) tehát olyan nagy gond már nincs is.napi másfél 2 órát sétálunk.itt van egy erdő,így ez is megkönyíti a dolgom.egyébként ott is szinte egy helyre végzi a dolgát! :)
2012. márc. 14. 18:02
 8/10 anonim ***** válasza:
boxban?Milyen boxban van a kutyus a kertben?
2012. márc. 14. 18:36
 9/10 A kérdező kommentje:
kenel,más szóval nm tom :) van egy nagy plac,benne egy tágas kutyaházzal,és egy nagy rész.ahova végzi dolgát stb.
2012. márc. 14. 19:19
 10/10 anonim ***** válasza:
jaaa igy már értem:)
2012. márc. 14. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!