Tancskóbénulás gyógyulási esélyek?
A tegnap este még fürge kutyám ma reggelre elkezdte húzni a hátsó lábait, ilyen fóka szerűen. Nagyon megijesztett, találtam benne egy hatalmas kullancsot is. Elvittük egy orvoshoz, aki szerintem nem sokat ért hozzá, mert kb. annyi volt a vizsgálat, h megmérte a lázát, majd közölte, hogy ez szerinte tacskóbénulás amit előttem olvasott ki egy könyvből. Szóval délután irány a másik rendelő, ők csak akkor rendelnek (nagyon jó szakemberek).
A kérdésem lényege, igazából annyi, hogy akinek volt ilyen a kutyájával, mondja el mi történt, meggyógyult e, mennyi idő alatt stb... Minden infó érdekel!
A kutyus 3 éves tacsi keverék.
Műtéttel elég nagy a gyógyulás esélye.
Első körben meg lehet próbálni 2 hétig szteroidozni, de elég kétséges az eremény.
Első: te meg ne tarts kutyát, ha nem bírod gyógyítattni öket ha betegek. Ez nem állatszeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!