Francia bulldog gazdik! Van egy 4 hónapos bulldogom. Nem bírok vele harap egész nagy vadul naponta háromszor kicsit sétálok vele de akkor is akanepét szétrágja. Mitől lehet ez és mit csináljak h ne legyen ez?
a három kicsi séta nagyon kevés, főleg egy bulldognak
ilyen korban 5-6 nagyobb séta kéne, és akkor kifáradna
otthon meg foglald le és akkor nem fogja rágni unalmában
Szia!
Nekem franciám van, kan 2 éves. A harapdálásról tiltsd le, ha megharap akkor egyszerűen hagyd faképnél. Mennyi az a kicsit sétálok vele? Mert az enyémmel jó időben (nincs túl meleg) simán sétálunk 2-3 órákat. Azért rosszalkodik, mert sok a fölös energiája. Mozgasd többet. Az enyém ma este simán játszott 2 órát más kutyákkal a mezőn. Van kutyapajtija akivel tud játszani? Attól hamarabb elfáradnak, mint ha az ember játszik velük. Legalábbis én hamarabb elfáradok, mint ő az tuti!=)) Vidd kutyasuliba és neveld következetesen. Én nagyon elrontottam, hogy kisebb korában nem engedtem más kutyákhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!