1éves kutyám van, kiássa az összes fát az udvaron, a ruhákat leszedni, a kocsit megkarcolta!?
Ez egy kutya. Fogalma sincs miért kap büntetést x órával azután miután elkövetett valamit. Hazajössz megvered, ez aztán remek.
Foglalkozni kellene vele, sétáltatni, lefárasztani...
Gondolom terrier.
A veréssel nem érsz el semmit, mivel ő ahhoz fogja kötni a büntetést, hogy te hazamentél.
Fáradt kutya = jó kutya. Reggel suli előtt is fáraszd le, és amikor hazamész akkor is foglalkozz vele. Ha nagyon nincs rá időd (bár nem értem akkor csak dísznek kellett a kutya?) akkor szobakennelbe zárd amíg nem vagy otthon, tüneti kezelésnek megfelel. De azt ne felejtsd el, hogy akkor viszont esténként sokat foglalkozz vele, mert egész nap bezárva elég rossz neki.
Nem lehet megoldani, hogy suli előtt is lefáraszd? Korábban kell kelni, de szerintem megéri megpróbálni.
Utólag nem tudja miért verted meg. Így azt fogja fel, hogy elmész, s mikor hazaérsz verést kap.
Ez az utólagos verés katasztrófa...
Kár, hogy nem előbb kérdezted meg, van-e értelme...
na mindegy.
Ezt felejtsd el, ne verd a kutyát.
Nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy nem a kutya a h.lye!!!
Mindig a gazdával van a gond.
Volt időm megtapasztalni.
Figyu azért ilyen a kutyád, mert túl értelmes.
Igen.
Nem elég az a lefárasztás, hogy sétálgatsz vele...
1. bringával sétáltasd.
2. AGYILAG fáraszd le!
apport, agility, dog dancing,...
Egy hétvégi agility a közeli kutyasuliban csodákra képes!
A kutyád olyan lesz, mintha kicserélték volna, ezt GARANTÁLOM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!