Az olcsó táp miért nem jó?
Amikor itt kérdezi valaki, hogy mivel etessen, leírom a saját tapasztalatomat. Írnék olcsó tápról is, ha azzal etetnék, de nem etetek, azért nem tudok róla nyilatkozni. Amúgy totál egyet értek azokkal, akik azt írták, hogy az olcsó sem olyan "olcsó" sok esetben. Engem is érdekelt a téma és utána számoltam a dolognak. Valóban, ha Chappi vagy hasonló "sláger" kajákat adnék a kutyáimnak majdhogynem drágábban jönnék ki egy hónapban. Lehet, hogy kg árban olcsóbb, de az is tuti, hogy 2x annyit kéne belőle adnom.
Véleményem szerint mindenki azzal etet, amivel jól esik. Nem az én pénztárcám, nem az én kutyám, nem az én döntésem. Ha megkérdeznek azt válaszolom amit gondolok. És én úgy gondolom, ha már egyszer kutyát vállaltam az anyagi lehetőségeimhez mérten megpróbálom a számára legmegfelelőbb táppal etetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!