Vajon lehetséges kettőjüket együtt tartani?
Ezt csakis Te tudhatod, mint a kutyád gazdája :) A leírásod alapján különösebb gond nem lehet, ha észnél vagy és tudatosan alakítod majd a két kutya közti rangsort, kedvezve az "öreg" ebnek, hagyni, hogy nevelje a kicsit ésszerű keretek között, de letiltva a terrorizálását!
Ha a bullmával minden rendben, Te vagy a falkavezér, akkor nyugodtan belevághatsz...főleg, hogy ivartalan :)
Nekem ivaros kan roti-nj mixem van...hoztam haza ideiglenesbe egy éjszakára egy ivaros kan staffordféle keveréket, nem volt gond...igaz, hogy az új jövevény kint aludt, az enyém meg bent, de nem volt gond. Ha tehettem volna, meg is tartottam volna a kutyust, mert nagyon kötődő, barátságos ebecske volt. A nálam töltött este és másnap reggel póráz nélkül sétáltunk, és nagyot játszott az enyémmel :) Biztos, hogy nem elszökött, hanem kirakták :(
Szóval nekem is lesz maaaaaajd új kutyám, de tuti, hogy kan lesz...nem félek tőle, csak a régi kutyát kell támogatni a rangsorban
persze meglesznek:)
de az új kutyát is ivaralanítsd!
Akkor biztos nem lesz semmi gond :)
Hajrá, ügyik legyetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!