Melyik az a kutyafajta ami külsőre legjobban hasonlít a farkasra?
és melyik az a fajta amit igazi farkassal kereszteztek? mármint úgy értem, hogy a később létrejött fajtában "farkasvér" is van, és még egy utolsót bocsi:) nem tudjátok, hogy mo.-n hol lehet hozzájutni utonagan fajtájú kutyához hozzájutni? már sok helyen néztem, de nem találtam sehol és ha nem lehet nálunk egyáltalán venni akkor tudtok valami másik fajtát ami hasonlít rá?
ezt itt egy utonagan (a szürke), ilyet vagy hasonlót keresek : [link]
előre is köszönöm a segítséget
Szia!
Érdekes a téma. Nekem első ránézésre a képen látható kutya egy színhibás hosszú szőrű német juhászra hasonlít. Az egyik ismerősömnek született 1x egy hasonló színű kölyök egy alomban.
a cseh-szlovák farkas azért néz ki németjuhász-szerűen, mert németjuhászt kereszteztek farkassal.
Amúgy csak akkor vállad be, ha értesz valamennyire a kutyákhoz, vagyis van/volt legalább 1-2, lehetőleg ne első kutya legyen. Mert a cseh farkas nem szokványos kutya.
Amúgy van még a wolfspitz, aminek spitz lévén kunkorodó farka van, de nagyon szép kutyák szerintem, olyan oroszlán-farkasok: [link]
stia
hát nekem van 1 olyan kutyám ami nagyon hasonlít a farkasra de az korcs nég pedig németjuhász és kakukázusi farkas ölő keverék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!