Bischon havanesse-nek hullik a szőre?
Nem normális dolog.
Egy egészséges Bischon havanesse-nek nem hullik a szőre!
Állítólag a bischonnak hullik a szőre..
én úgytudom.
szerintem vegyél naki valami vitamint vagy minöségi tàpot (abban megvannak azok a tàpanyagok amiknek szüksége van egy kutyànak) vagy ha azzal eteted akkor vagyél neki valami vitamint (mi a tàp mellett adunk neki béres cseppet meg a lazac olaj az ami még nekem nagyon bejött)
Az, h a bischon-nak nem hullik a szőre, az egy nagy tévhit. Hullik az, a de a szőre fajtájából kifolyólag nem potyog le a földre, hanem rátekeredik a többi szálra. Azért van, h kozmetika során fésülésnél rengeteg elhalt szőrt távolítunk el, és épp amiatt csombékos a szőre, mert már túlságosan össze vannak tekeredve a szálak a kiesetteknek köszönhetően.
Tehát hullik, csak nem esik le :)
Hullajtani tuti nem tudja, legfejebb ő tépi ki vagy valami probléma van. Nem ártana fésülgetni, hogy szellőzzön a bőre rendesen és egy dokinak megmutatni se kerül semmibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!