Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyibe kerül nektek egy...

Mennyibe kerül nektek egy kisebb termetű lakásba tartott kutya etetése havonta? Mivel etetitek? Ha táppal az milyen fajta?

Figyelt kérdés
Nekem havanese-m lesz.Melyik kutyakaja márka jó?
2012. márc. 7. 16:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2 éves Francia Bulldog. Bárányos-almás Acana-t eszik. Egy hónapban 5 kg-t kb. Ő 11 kg. Az etetési útmutató szerint etetem, ő csak ezt kapja natúran, nagyon ritkán kap csak házikosztot (nem maradék!).
2012. márc. 7. 19:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem is havanesem van.havonta olyan 1,5 kg Tranier fitness tápot eszik meg ami kb.2500ft. plusz főzök neki néha egy kis csirke mellet vagy nagy ritkán kacsa nyak és rizs.de a táp az állandó és mindig abból kap többet a főtt kaja csak néha egy kis jutalom.
2012. márc. 7. 19:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát azért egy kistestű kutya nem eszik meg havonta 15 kg-ot. Nekem collie van, kb 30 kg, két hónapig kitart neki egy 15 kg-os Royal Canin Maxi Adult táp!
2012. márc. 7. 19:35
 14/15 anonim ***** válasza:

5 kilós kutyám van, 3 hónap alatt eszik meg másfél kiló tápot (Orijen) Persze mást is kap mellette.

Az elmúlt 4 hónapban 0 forintot költöttem rá:) Tápot ősszel vettünk, még van belőle egy kicsi, a szőrét nem nyírattam télen, állatorvoshoz nem kellett menni.

Tavaly ilyenkor viszont 2 hónap alatt 65 ezer forintomba került, mert beletenyereltünk egy kis fertőzésbe. Szóval nem árt, ha van mindig spórolt pénzed...

2012. márc. 7. 19:48
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!Kb ilyesmi válaszokat vártam.Egy-kettőtől eltekintve.Akkor kb 3000ft betakarja,max 5000ft,ha nincs semmi baja,és nyugis hónapnak nézünk elébe!

Nem is értem hogy jött ki a 15kg havi szinten,hisz egy 5kilós kutyus napi adagja tápból maximum 130,így ahhoz,hogy elfogyjon 15kiló táp,napi fél kilót meg kellene ennie.Szerintem ennyit nem is bír!Ha igen akkor meg extra dagi lenne.

2012. márc. 8. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!