Mennyibe kerül nektek egy kisebb termetű lakásba tartott kutya etetése havonta? Mivel etetitek? Ha táppal az milyen fajta?
5 kilós kutyám van, 3 hónap alatt eszik meg másfél kiló tápot (Orijen) Persze mást is kap mellette.
Az elmúlt 4 hónapban 0 forintot költöttem rá:) Tápot ősszel vettünk, még van belőle egy kicsi, a szőrét nem nyírattam télen, állatorvoshoz nem kellett menni.
Tavaly ilyenkor viszont 2 hónap alatt 65 ezer forintomba került, mert beletenyereltünk egy kis fertőzésbe. Szóval nem árt, ha van mindig spórolt pénzed...
Köszi mindenkinek!Kb ilyesmi válaszokat vártam.Egy-kettőtől eltekintve.Akkor kb 3000ft betakarja,max 5000ft,ha nincs semmi baja,és nyugis hónapnak nézünk elébe!
Nem is értem hogy jött ki a 15kg havi szinten,hisz egy 5kilós kutyus napi adagja tápból maximum 130,így ahhoz,hogy elfogyjon 15kiló táp,napi fél kilót meg kellene ennie.Szerintem ennyit nem is bír!Ha igen akkor meg extra dagi lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!