Lehetséges, hogy túl sokáig vártam?
inkább olyan, mint valami s.m. kellék:)) Erős anyagból van, a fenekére felteszed, a farkának ki van hagyva egy luk és létezik már olyanban, hogy a vállához is felcsatolod, hogy biztosan tartson. Lehet bele betétet tenni.
Egyszer vettem, de a fiúk lerágták a lányról egy fél pillanat alatt, a szuka meg totál megzavarodott tőle és simán belesz...rt. Na az egy élmény volt, hogy utána moshattam le a szőrét is.
Hát akkor lehet megpróbálkozunk vele, bár egy kicsit furán hangzik, ahogy leírtátok!:D Nálunk nincs másik kutya, úgyhogy nincs aki lerángassa róla, ha meg sétáltatom, akkor úgysincs rajta, meg amúgy sem engedem közel más kutyákhoz. Meglátjuk hogy reagál rá!:)
Egyébként ilyet minden állatboltban lehet kapni, vagy csak a nagyobbakban? Mert egy fressnapf van a városban, de az is világ végén.:S
Szerintem ha a kutyád szófogadó, akkor egész nyugodtan elengedheted pórázról, ha nincs kan kutya a közelben. Mivel kistestű így nem igazán történhet baj, legrosszabb esetben is fölveszed.
Én is végig csináltam 3 tüzelést a kistestű kutyámmal, soha nem volt gond. Egyszer egy kicsi kan kutya sprintelt oda hozzánk, mondtam a kutyámnak, hogy üljön le. Leült és nem is állt föl, de a biztonság kedvéért leguggoltam, és a hátán tartottam a kezem. Pedig akkor már felvette volna a kant.
Szóval azért nem kell túl aggódni, a lényeg, hogy tartsd rajta a szemed:)
5 hónapos kölyök kutyáról van szó, akinek a viselkedése még amúgy sem 100%-ig megbízható, kiszámítható.
Én semmiképp sem engedném el pórázról a kérdező helyében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!