Milyen fajta való nekem?
Figyelt kérdés
Feltételek:
-szeresse a gyerekeket
-kinti benti kutya is lehet
-max egy erős közepes testű legyen
-ha jön valaki jelezzen
-legyen olyan kutya ami nem igényli a túlzott testmozgást de ha úgy adódik lehessen vele jókat sétálni
2012. márc. 4. 18:45
21/23 anonim válasza:
Nekünk volt basset hound! Kertes házban. Nagyon lusta. Elég büdi fajta! Sokszor fürdettük, de nagyon nehéz volt, mert irtózott a víztől. Sétálltatni sem lehetett nagyon mert 10 méter után nem volt kedve, ilyenkor lefekszik és nem megy tovább, ha meg meghúzod a pó1ázt vonyít mintha ölnék. De így is mindennél jobban imádtam:) Az más kérdés, hogy én panelba nem ajánlanám! Remélem segíthettem.
22/23 anonim válasza:
Uszkár, elég a rövidebb séta, viszont túrakutya ha úgy adódik, de szellemileg akkor fárasztani kell.
23/23 anonim válasza:
Boston terrier
Ismerősömnek van.:) A leírásnak megfelel.
Jelezni szokott ha jön valaki, de nem igazán házőrző. Közepes termetű. Nem kell sokat sétáltatni, viszont bírja a hosszabb túrákat is ha kel. Gyerekeket szereti.
Tibeti spániel
Szintén ismerősé.
Jelző kutyának szerintem kíváló:). Vele sem kell olyan sokat sétálni, de ő is bírja a hosszabb utakat.
Családi kutya, ezért a gyerekekkel is elvan.
Szőrét ápolni kel. Kinti és benti kutyának is megfelel.
Remélem tudtam segíteni:)! Sok sikert a választáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!