Nagyon szeretnék egy kutyust? (többi lent)
3 kutya nem elég egy sorházba???
NEM KELL MÉG 10????
A neme szerintem másodlagos, ha csak nem pl egy német juhászról van szó, mert a kanoknak kicsit macerásabb a tanításuk. Én mindenképp ivartalaníttatnám nemétől függetlenül.
A fajta attól is függ mennyi időt szánsz naponta a vele töltött időre(gondozás, tanítás, séta, játék), mekkora legyen felnőtt korában, szeretnél-e vele valamit sportolni, mennyi pénzt tudsz szánni havonta a kutyára(nem mindegy, hogy pl kutyakozmetikushoz kell vinni vagy sem, ill. nagy termetű vagy kicsi a táplálása miatt) . 10-15 évre választasz társat, így ezeket jól meg kell fontolni. Ezek után tudunk választ adni a kérdésedre.
Jól szocializált kutya esetében nem lesz folyamatos ugatás, de azt nem lehet megjósolni, hogy a többi hogyan fogadja.
Első: Az a 3 kutya nem az enyém, kerítéssel el van választva, szóval semmi közöm hozzájuk. Miért ne lehetne egyel több?!
Második: Köszi a választ. Én úgy gondoltam, hogy mivel májusban van a szülinapom, ezért főleg az elején (nyáron) jó sok időm lesz vele foglalkozni. Ha elkezdődik szeptemberben a suli, akkor is biztos, hogy kimegyek hozzá játszani, és minden nap mennénk sétálni, mert így legalább ráveszem magamat is a mozgásra. Az alap dolgokat biztos, hogy megtanítom neki, de pl. kutyakiképzőhöz nem tudnánk járni, ahogy kutyakozmetikushoz sem, mert nincs a környékünkön ilyen. Kajálásnál pedig arra gondoltam, hogy nem szeretném nagyon a konzervre szoktatni, hanem kapna tésztát, meg ami itthon marad, mondjuk nem tudom egy kutyust mennyire lehet olyanokhoz szoktatni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!