Miért nem szereti a 3hónapos kutyám a Royal Canint?
Én még csak rosszat hallottam a Royal-ról.
álítólag túl gyorsan nőnek tőle a kutyák, és ezért gyengék lesznek a csontjaik a testükhöz, és ez nem kis gondokhoz szoktak vezetni.
Ráasul azt hiszem még olyan dolgok is vannak benne (mint sok már kutyatápban) mint pl a szója mit a kutya nem is tud emészteni.
Szeritnem Happy Dog a nyerő, és abból van is olyan ízválaszték amiből biztos megtalálod ami a kutyádnak ízleni fog.
Amugy a száraz tápot le lehet önteni bármivel, vízzel, levessel, maradékkal öszekeverni, hogy jobban csússzon, csak erről már nehéz későbbiekben leszoktatni a kutyát :)
Végig csináltam, volt már porcleválás miatt műtéte a kutyámnak 6-8 hónaposan (gyors növekedéstől), és volt már finnyás kutyám is, mostani is az, pedig szinte csak tápot kap, de amint megismerte (nem általam) a maradékok, és csirke ízét... hát jött hasmenés, és perze azóta (3 éve) a finnyáskodás, a vágyakozás az emberi koszt után. és szinte minden esetben le kell öntenem (vagy úgy kell csinálnom mintha leönteném) a tápját valamivel (vízzel, levessel, kis rizst kell hozzá tennem, vagy egy szelet sajtot stb), akkor az egészet jóízűen befalja :)
Én vagyok az utolsó előtti hozzászóló.
Jók a kutyás boltok, de ha tudsz tenyésztőtől vásárolni, akkor lehet még olcsóbban is, csak tipp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!