Lakásba Akita, Németjuhász vagy Csau csau?
Figyelt kérdés
Minden nap megadnám neki a kellő mozgást meg mindent. ELSŐ KUTYA LENNE.
Németjuhásszal most van dolgom mert az anyukámnak a testvéremnek van egy.(most sétáltattam meg.Ő 1 éves)
köszönöm
2012. márc. 3. 18:22
1/10 anonim válasza:
Akitát semmi képpen ne első kutyának!!! főleg ne lakásba. németjuhász...hát.... leginkább a csau-csau.
2/10 A kérdező kommentje:
köszi
2012. márc. 3. 18:38
3/10 A kérdező kommentje:
Bár én leginkább a németjuhászt szeretném.
Mert azzal már van kapcsolatom.
2012. márc. 3. 18:39
4/10 anonim válasza:
Hát rengteg sétával nj is lehet, de inkább csau csau.
5/10 anonim válasza:
Én egyiket sem tenném be lakásba. A csaut meg az akitát legfőképpen. Olvass utána neten a jellemzéseiknek, és megérted, miért tanácsolom ezt. Ha még is lakásba akarsz kényszeríteni egy nagy testű, nagy mozgásigényű kutyát, akkor inkább a német juhász.
6/10 A kérdező kommentje:
köszi.
Egyébként már mindegyiknek utánnaolvastam
2012. márc. 3. 18:59
7/10 anonim válasza:
Akkor tudod, hogy az akitákat nem ajánlja senki első kutyának. (: A csauk is elég makacsak és dominánsak tudnak lenni. Szerintem német juhász, ha mindenképpen nagytestűt szeretnél, csak figyelj, hogy rendes tenyésztőtől vedd, mert egy ideggyenge német juhásszal sem lehet könnyű.
8/10 anonim válasza:
Akita és a Csau csau nem éppen első kutyának való mert makacs és önfejű kutyák és nagyon sokat kell vele foglalkozni hogy elfogadjon a falkavezérének.A németjuhász szerintem jobb mert könnyebb tanítani és nem annyira makacs. Nekem az első kutyám egy németjuhász semmi baj nincs vele okos hűséges. Azt nem tudom hogy lakásba hogy viselkedik, de a három kutya közül én a NÉMETJUHÁSZT ajánlom!
9/10 anonim válasza:
a kutya nem lakásba való állat, csak szenved odabent szerintem :(
10/10 anonim válasza:
Nekem az első kutyim csau csau, csak ajánlani tudom :) nagyon szeretnivaló és felnöttkorára maga a megtestesült jóság lett.:) csak ügyelni kell hogy ne legyen túl melege
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!