Lehetséges hogy egyik napról a másikra megunta a tápot?
1. Meleg lett, nem kell neki annyi étel
2. Valami bujkál benne.
Tedd ki neki a rendes adagját és 5 perc után vedd el. Mást ne adjál neki.
Hát ez az, hogy a nagyim szokta etetni általában, és reggelire is szokott neki száraz kenyeret + kutya kekszet adni. Délután 1 körül a puffasztott rizst + rá valami leves szerűt vagy csontot, aztán 4 körül almát szokott kapni, aztán meg 7 körül tápot + rá valami szaftot. Tudom ez rohadt sok, én mondtam is neki, de "sajnálja ha éhes". Meg amúgy ezt a sok kaját mindig megette jóízűen. Csak most csömörlött meg.
Az orra vizes, hozza a labdáját hogy játszunk, ugat, szaladozik. Illetve a napon fekszik egész nap, de ez normális nála. Nem tudom mi lehet.
Olyat nem is írtam hogy "közeledik" a párzási időszak. Azt kihagytam hogy szuka kutya, és febr. 20 körül múlt el a vérzése.
Én 1 napig tudtam volna megoldani hogy ne egyen semmit hogy kikoplaljon, de aztán meg jött a nagyi és beletömött valamennyi tejbe beáztatott kenyeret. Aztán meg egy kis májkrémes kenyeret. De a végére már az sem kellett neki, és kb félt már a kajától...
Könyörgöm. Nagymamád agyoneteti azt a szerencsétlen kutyát, aztán meg csodálkozol, hogy nem eszik? Egyáltalán minek kap enni nyolcvanhatszor egy nap?
Szépen el kell kezdeni leszoktatni a napi nasikról, tejbe vajba áztatott falatkákról. Táp van, reggel és este. Ha nem kell neki elveszed tőle és megkapja a következő etetéskor.
A kutya egyébként tud járni vagy csak gurul? :)))
Valahogy állítsd le a nagyit, mert ezt végigolvasni is sok volt, nem hogy megenni.
Hát elég jó húsban van maradjunk annyiban.... :)
Mindig azt mondja, hogy "Megetetem azt a szerencsétlent és akkor jót alszik". Mert mikor kap kaját akkor utána lefekszik aludni. Jó, hozzáteszem egy elkényeztetett "majom" már én is úgy hívom, mert mikor olyanja van odajön az ajtóhoz, és elkezd sírdogálni. Aztán kap valami finomat, megeszi jóízűen, és elmegy aludni...
Köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!