Mennyiért tudok kb tenyésztésre bernit venni?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy nem illik ilyet kérdezni a tenyésztőtől,de tudnom kell. Olyan 140-150ezer ft-om van rá. Szerintetek?2012. márc. 2. 13:55
1/9 anonim válasza:
Attól függ honnan. Pl. tudok olyan dobi almot itthon, ahol 2500-3000€ lesz most egy kiskutya (ez fajtától független most), de fogsz találni olyat is, ahol közel ennyiért már kaphatsz kutyát, de én inkább olyan 200eFt környékére lőném be az átlagot.
2/9 anonim válasza:
Hajaj, és ha tudnád utána még mennyit kell rákölteni, mire tenyésztésbe lehet vonni.
3/9 anonim válasza:
De a genetikát is nézdned kell(ene), így tényleg nagyon változó lehet az ár...
4/9 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy mennyire befutott, felkapott a tenyésztő akitől vennéd. Akik most kezdik, 1-2 almuk volt eddig, ők olcsóbban adják, a szülők itt is jó kennelekből származó kutyák. Viszont akik már több almot lehoztak, ismertebb a nevük, elismert a munkájuk ők sokkal több pénzért adják a kicsiket, sőt ők már Magyarországra ritkán adnak el. A kérdésedre a válasz: 120.000-től a csillagos ég!
5/9 anonim válasza:
attól függ honnan...én tudok konkrétan berni tenyésztőt (aki nagyon jó) ő 1000 euróért adja a kicsiket tenyésztésre és kiállításra
6/9 anonim válasza:
Szerintem az az összeg kevés. Mire tenyésztésbe vonható, addig minimum 1 milliódban benne lesz, erre is számíts!
7/9 anonim válasza:
Mármint úgy értem, hogy a 150e nem elég. Érdemes lenne külföldről hozni egy kutyát. De ehhez jobban utána kellene járnod a dolognak.
8/9 Akiteki válasza:
Tenyésztésre semennyiért.
Kiállítási célra vehetsz kutyát, aztán majd ha bizonyított Ő is meg Te is, akkor majd néhány év múlva esetleg tenyésztő lehetsz.
9/9 anonim válasza:
120 ezertől a csillagos ég, ahogy írták. De az, hogy jó helyről veszel kutyát még nem 100% hogy tenyésztésre is alkalmas lesz.
Nekem is bernim van, 120 e-ért vettük egy jó hírű(de nem a legjobb hírű) kennelből.
Tudok pár kennelt ajánlani, akiket ismerek és gyönyörű kutyáik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!