Nem értem az embereket mér ítélik el amstaffokat?
Ma is mentem elvolt engedve és felakart jelenteni h poráz nélkül volt meg h nem volt rajta szájkosár(De ez mező közepén egyáltalán nem lakot területen és annak környékén.)
Mondtam h nem bánt de hát nem nem értette meg.Túl sok rosszat híresztelnek róla meg azt hiszik h az amstaff pitbull...
Nem tudom miért lepődsz meg ezen, nem csak az amstaffokat ítélik el.
A médiában rendszeresen az megy, hogy épp mit öltek meg akár amstaffok, akár más nagytestű kutyák.
Hát már igazából nem lepődök meg mer már nem 1 er volt ilyen.. Sok ember nem tudja mi a különbség a két kutya közt(de ez is csak nevelés kérdése) Enyim még a kutya iskolát is elvégezte...
Dehát ilyenek az emberek előre ítélkeznek..
Mert fingjuk nincs a kutyákról és azt látják amit a média akar.
Egymás mellé állítanánk egy dogo argentino-t, amerikai bulldogot, bullterriert, presa canariot, cane corso-t stb., 10 emberből 8 azt mondaná legalább 1-re, hogy pitbull.
Mert begyepesedett barmok!
Az ennyim 6 hónapos ,de még most is van hogy velem alszik,olyan mint egy csecsemő :)
Imádja a gyerekeket! Játék közben úgy figyel a pincsire mintha törékeny porcelán lenne.Amint picit is érzi hogy durvábban játszott megy és adja neki a bocsi puszikat :)
És még,hogy harci kutya :D
ma 20:38
Enyim is ilyen volt:D mondjuk még mindig ilyen.Nagyon elvan a kisebb kutyákkal gyerekekkel gyerekektől nagyon sokat eltűr:)
persze ez minden kutyánál így van...nem foglalkozol vele nem lesz agresszív...meg ha szocializált akkor semmi baj nem lehet.
Nekem a szomszédomba van egy pit és a saját gazdáját megharapta..átszökött hozzánk aztán nekem is nekem akart jönni de én megruháztam meg ott volt a kutyám is..
Azóta meglát össze huza magát..
persze ez minden kutyánál így van...foglalkozol vele nem lesz agresszív...meg ha szocializált akkor semmi baj nem lehet.
Nekem a szomszédomba van egy pit és a saját gazdáját megharapta..átszökött hozzánk aztán nekem is nekem akart jönni de én megruháztam meg ott volt a kutyám is..
Azóta meglát össze huza magát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!