A kutyák minden esetben kapnak tölcsért ivartalanítás után, hogy ne piszkálják a sebüket?
Sokszor olvastam itt, hogy nem kaptak.
Mi kaptunk, végig rajta volt a tölcsér, egészen a varratszedésig. Gyönyörűen begyógyult a sebe. Olyanról viszont hallottam már, hogy a kutyus nyalta a sebet, elfertőződött stb. Nyilván nem egy kényelmes dolog nekik, de én nem bántam meg, hogy végig rajta volt. Nagyon hamar megszokta, csak a lakásban okozott neki gondot a közelekedésnél, itt-ott elmérte a távolságot és koppant a tölcsér vagy levert dolgokat...
Ha valamilyen oknál fogva nem kaptok/nincs a dokinál és te szeretnél, Fressnapfban tudsz venni!
Mikor mentem a kutyámért a műtét után, rajta volt a gallér. Otthon levettük, és soha nem nyúlt a sebhez, nem volt szükség ráadni. De természetesen nem árt, ha kéznél van, szóval szerintem kérj egyet, ha nem adnak automatikusan.
A miénket varratszedéskor visszavették, és vissza is adták az árát.
orvostól függ. Az enyém nem szeret adni,megkérdezi tudunk-e figyelni a kutyára.Ha igen, akkor nem ad. csak azoknak ad akik egyedülhagyják a kutyát hosszabb időre.
Az enyémeken soha nem volt, úgyis velük voltam az első 3 napon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!