Miért hányt a kutyám? Adjak neki ma enni? SOS
Mostanában úgy láttam a kutyámon, hogy kicsit sovány meg hideg és volt és ezért hát több tápot adtam neki (szerintem sokkal több volt) és azóta hasmenése van meg most is kinéztem az ablakon és hányt! Múltkor elkezdte enni a kaját és úgy közbe visszahányta elment kakilni és utána meg jóízűen megette! Viszek neki enni akkor se mindig eszi meg! Egy éves golden és labrador keverék naponta 1X kap enni, este de szerintem most túletethettem! Most mit csináljak? Egyátalán attól beteg? Hagyjam most egy napot koplalni?
Előre is köszönöm!
Egy kicsit kíméld a gyomrát.A kutyák általában sosem tudják mennyi elég nekik.
De szerintem vidd el állatorvoshoz.Lehet valami baja van,vagy megevett valami méreg félét.Nem lehet tudni.
Vidd el dokihoz!
Az én kutyám is nagyon mohó, ennek ellenére amikor egyszer én is túletettem ő is megtagadta a kaját, vagy kihányta
ez egy jelzés a részéről, ne adj neki többet, hanem annyit amennyit kell, rendszeresen kapja meg és mindig ugyanannyit.
és nem árthat neki 1 nap pihenés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!