Kezdő kutyások akik a yorkit választottátok, mennyire volt nehéz megnevelni vagy bánni vele?
szia!
A 2. hozzászóló voltam a "szószárgyár".
Tényleg jó dolog olvasni,hogy mennyire érett a hozzáállásod!:)
Biztosan jól választasz és az még biztosabb, hogy szuper gazdi leszel!
Továbbra is fenntartom, hogy bármikor kérdezz akár privátban is szívesen válaszolok!
Egy yorkis gazdi:)
Nekem 8 hónapos yorkim van , az első pár napban nagyon fontos , hogy megtanulja mit szabad és mit nem !
Na akkor nem szabad agyonbabusgatni, mert akkor Ő fog vezetni titeket és nem fordítva.
Később , ha már olyan amilyenné szerettétek volna nevelni , bármennyi szeretetet kaphat , nem fog visszaélni vele !
Nálunk ez volt a stratégia és bejött !
Nagyon okos , mind itthon , mind társaságban tud viselkedni.
A szobatisztaság náluk nehezebb folyamat volt.
Szinte már-már azt hittem , hogy reménytelen
Nekünk 3 hetünkbe került, később halottam ,
volt akinél ez hónapokba telt !
Az etetésnél viszont megbuktunk,mindig adtunk valami nasit, változatos étrendre akartuk szoktatni, mert magunkból(emberekből) indultunk ki .....és most tessék , szenvedünk !
Én még egy ilyen válogatós kutyát nem láttam mint a miénk ,de ez sem az Ő hibája , hülye lenne nem kihasználni,,,,
De már javuló tendenciát mutat , mert következetesebben etetjük , és csak száraz táppal.
Nekünk a Roy.can. vállt be, fontos , hogy jó min. táppal etesd, mert a mennyiség amit megesznek elenyésző, ezáltal a minőség a legfontosabb. A kutyád is boldogabbá válik, ha megvannak a szervezetében a megfelelő vitaminok.
Igazából Te-ti szabjátok a határokat, mennyi az elvárásotok a kutyustól......stb.
Mindenre be lehet tanítani, rá lehet venni , csak következetesség ,kitartás , türelem .
Ja és szeretet, mert neki csak te leszel !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!