Európa Kiállítás - Románia! Champion kutya nevezése így megoldható (többi lent)?
Figyelt kérdés
Kutyáimat vinném a bukaresti Európa Kiállításra októberben. A kutyáimnak addigra meglesz a HSCH minősítése, de a nevezési határidő jóval hamarabb lejár. Nevezhetem champion osztályba az első határidői úgy, hogy a champion bizonyítványt csak később töltöm fel a nevezéshez? Az utolsó nevezési határidő előtt kézhez fogom kapni a champion bizonyítványokat.2012. febr. 29. 22:50
11/16 anonim válasza:
Kérj egy igazolást a MEOE-tól.
12/16 anonim válasza:
Az igazolás hivatalosan semmit nem ér. Nem véletlenül van leírva, hogy ch osztályba csak visszaigazolt ch-ok mehetnek.
13/16 anonim válasza:
hozzáállás kérdése. nekem egyszer elfogadták munkaosztályba, csak a a vizsgalap féánymásolatát. még nem volt kész a vizsgabizonyitvány. Jó az mondjuk Szerbia volt, és csak CACIB
14/16 anonim válasza:
Ezért írtam, hogy 'hivatalosan'. :)
15/16 Akiteki válasza:
"Champion osztály
A kutya Champion osztályba való nevezéséhez az alábbi címek egyikéről visszaigazolással kell rendelkezni a nevezések hivatalos határidejének napjára; bizonyítékként másolat formájában csatolni kell a nevezési laphoz."
FCI kiállítási szabályzat.
Na de melyik napjára?
16/16 A kérdező kommentje:
Hát ez az...
2012. márc. 2. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!