Abban szeretnék segítséget kérni, hogy a kutyámnak mi baja lehet? Egy éves terrier keverék több mint kéthete hány, nem eszik, nem iszik,7 kilóról lefogyot 3 kilóra. Szilárd étel nem bírja lenyelni a folyékony meg, ahogy lenyeli jön is vissza!

Szia! Nem értem ezt a kérdezőt! 2 hét alatt több orvos látta a kutyát, több vizsgálatot végeztek, és semmi?
Most meg, hogy szemei sincsenek meg?
Zöldet pisil, és összerogyott?
Kérdező meg közben netezik?
ÁÁÁÁ, nem hiszem, szerintem fals a kérdés, csak provokáció az egész!
Vác és Bp. összes orvosa vizsgálta?
Egyet, könyörgöm, nevezz meg, rendelővel, hogy hihető legyen.

Szerintem is kamu a kérdés, már a kérdés elolvasásakor gondoltam, de a kérdező kommentjei megerősítettek ebben.
Nem hiszem hogy egy orvos sem tudná mi a kutya baja. Menj és édesanyáddal szórakozz. Nem csodálkoznék, ha a következő kommetjében meg azt írná, hogy a kutyának hiányzik mind a 4 lába is...

"vérképe az egész rosz,kontraszos röggen is volt az jó volt"
egész rossz... szerintem azt sem tudja mi az a kontrasztos röntgen.

Szia! Talán elgondolkozhatnátok az altatáson, ha a kutya már 2 hete szenved, szeme sincs, és bélszűkülettel született. Nem értem, miért hagyjátok szenvedni.
Még csak 1 éves, és soha nem lesz egészsges, szép élete.
Így minek? Se Neki, se Nektek nem jó így.
Érthetetlen!
Még mindíg fenntartom, kamu kérdés!

Szia! Igen, valószínűleg végsőkíg el van keseredve! Szerinted!
Aki végsőkíg el van keseredve, az nézi, hogy zöldet pisilve összerogy a kutyája, közben Ő vígan írkálja, mi történik éppen a kutyával, és semmi baj! ????????
Orvosok tanácstalanok, itt a fórumon azonban majd rögtön, látatlanban megmondja valaki, mi is a baja szerencsétlen állatnak már 2 hete.
Hát............

Az én kutyámon "csak"annyi látszott,hogy nem evett.
Több orvos vizsgálta,végül a Primavet Klinikán jöttek rá,hogy tele van a kutya gyomra műanyaggal.
Műtét után jött rendbe.

Kedves Kérdező!
E-mailt küldtem,olvasd el,kérlek!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!