Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Abban szeretnék segítséget...

Abban szeretnék segítséget kérni, hogy a kutyámnak mi baja lehet? Egy éves terrier keverék több mint kéthete hány, nem eszik, nem iszik,7 kilóról lefogyot 3 kilóra. Szilárd étel nem bírja lenyelni a folyékony meg, ahogy lenyeli jön is vissza!

Figyelt kérdés
2009. jún. 8. 03:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
68%

Szia! Nem értem ezt a kérdezőt! 2 hét alatt több orvos látta a kutyát, több vizsgálatot végeztek, és semmi?

Most meg, hogy szemei sincsenek meg?

Zöldet pisil, és összerogyott?

Kérdező meg közben netezik?

ÁÁÁÁ, nem hiszem, szerintem fals a kérdés, csak provokáció az egész!

Vác és Bp. összes orvosa vizsgálta?

Egyet, könyörgöm, nevezz meg, rendelővel, hogy hihető legyen.

2009. jún. 8. 09:46
 12/28 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem is kamu a kérdés, már a kérdés elolvasásakor gondoltam, de a kérdező kommentjei megerősítettek ebben.

Nem hiszem hogy egy orvos sem tudná mi a kutya baja. Menj és édesanyáddal szórakozz. Nem csodálkoznék, ha a következő kommetjében meg azt írná, hogy a kutyának hiányzik mind a 4 lába is...

2009. jún. 8. 09:52
 13/28 anonim ***** válasza:
47%

"vérképe az egész rosz,kontraszos röggen is volt az jó volt"

egész rossz... szerintem azt sem tudja mi az a kontrasztos röntgen.

2009. jún. 8. 09:53
 14/28 A kérdező kommentje:
Kezdjük az elején!Menhelyről való és vele született bél szükülete!Az egyik szeme az egyik napról a másikra fekélyes lett hiába köztünk nem sikerült megmenteni a szemét a másik szeme kb:fél év után ugyanez történt vele!Rá egy hete lett beteg!Orvosok ahova eddig elvittük:Balogh.Tilinger.Faluhelyi,Egyetem,Rex,Német József,Novavet,Juhász Tamás stb. vérképe:GOT:80.ALT:100,Hemoglobin:200,Hematokrit:53!Sima röggenje teljesen normális volt Kontrasszos rögen az amikor valami fehér gipősz szerűséget ettetnek a kutyával és óránként nézik,hogy halad a belében az is normális volt!Ez nem kamu kérdés!
2009. jún. 8. 10:38
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Ne bátsátok a kutya gazdiját, nem biztos,hogy o a hibás.Roviden elmondom a mi kutyánk torténetét, A lányomék Luxembourgban gril partit csináltak, es valamelyik kollégája a szemetesbe kidobott egy hurkapálcikát, amelyik nyársként szolgált a grillezésnél. Ezt a pálcikát a kutya kilopta, és mivel a lányom el akarta tole venni, a kutya valahogyan lenyelte. A lányom ugyan nem látta, hogy a kutya lenyelte csak feltételezte, mivel a fuben nem találták meg a nyársat. A kutya este rosszúl lett hányt, elvitték az orvoshoz, aki osszevissza nyomkodta a hasát és azt mondta semmi nincs benne,még ultrahang vizsgálatott is csináltatott a lányom , az sem mutatott ki semit. A kutya csak rosszúl volt, újra hányt, elvitték egy másik orvoshoz, ez ismétlodott kb 2 héten keresztul,megrontgenezték tobbszor is, az eredmény mindig negatív volt, a kutya nem tudott enni, illetve amit megevett azt kihányta. Majd már éjszaka lett nagyon rosszúl a kutya úgyhogy a lányom rohant vele az állatkorházba, ott sem mutatott ki a rontgen semmit, a lányom kérte az orvost,hogy mutse meg a kutyát, mert szerinte a nyársat nyelte le. Valoban neki lett igaza, az a bizonyos nyárs (20 cm)hosszú volt, átszúrta a kutya gyomrát, már csak az 1/3 volt a gyomorban a tobbi része a hasuregbe logott ki. A probléma az volt,hogy sem az ultrahang, sem a rontgen nem mutatta ki az idegen testet a kutyában mivel egy vékony fapálcika volt.Ez az agész hercehurca a kutyával tobb mint 1000 € kerult, de vegul is megmentettek a kutyat.
2009. jún. 8. 11:14
 16/28 anonim ***** válasza:
34%

Szia! Talán elgondolkozhatnátok az altatáson, ha a kutya már 2 hete szenved, szeme sincs, és bélszűkülettel született. Nem értem, miért hagyjátok szenvedni.

Még csak 1 éves, és soha nem lesz egészsges, szép élete.

Így minek? Se Neki, se Nektek nem jó így.

Érthetetlen!

Még mindíg fenntartom, kamu kérdés!

2009. jún. 8. 11:17
 17/28 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem itt egy végsőkig kétségbe esett gazdi ír aki minden lehető helyen fórumon próbál segítséget kérni. Nem kéne elítélni azért mert feltette a kérdést Azt azonban valóban meg kéne gondolni, hogy nem humánusabb-e jelen esetben az altatás.
2009. jún. 8. 11:58
 18/28 anonim ***** válasza:
62%

Szia! Igen, valószínűleg végsőkíg el van keseredve! Szerinted!

Aki végsőkíg el van keseredve, az nézi, hogy zöldet pisilve összerogy a kutyája, közben Ő vígan írkálja, mi történik éppen a kutyával, és semmi baj! ????????

Orvosok tanácstalanok, itt a fórumon azonban majd rögtön, látatlanban megmondja valaki, mi is a baja szerencsétlen állatnak már 2 hete.

Hát............

2009. jún. 8. 12:04
 19/28 anonim ***** válasza:

Az én kutyámon "csak"annyi látszott,hogy nem evett.

Több orvos vizsgálta,végül a Primavet Klinikán jöttek rá,hogy tele van a kutya gyomra műanyaggal.

Műtét után jött rendbe.

2009. jún. 8. 12:46
 20/28 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

E-mailt küldtem,olvasd el,kérlek!

Köszönöm!

2009. jún. 8. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!