Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen a bichon havanese?

Milyen a bichon havanese?

Figyelt kérdés

milyen természetű ; jellemű h kell tartani jól kijön-e más állatokkal jól kijön-e gyerkőcökkel?

A szőre röviden meg hosszan is lehet tartani?

Melyik kennelt ajánlanátok?

2009. jún. 7. 21:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja, a Wonderland's Happy Angel kennelt is tudom ajánlani, épp vannak náluk kiskutyák.
2009. jún. 7. 21:47
 12/19 anonim ***** válasza:
33%
Na a kérdező vajon olvassa a válaszokat??? Imádom mikor feltesznek egy kérdést, de reakció az már nincs...
2009. jún. 8. 10:36
 13/19 A kérdező kommentje:

:D kedves utolsó itt vagyok!!!

Köszi a válaszokat!!!

Utolsónak: Már boccs h ma délután tudtam feljönni mikor tegnap tettem fel a kérdést tudod én nem ülök egész nap a gép előtt !(bocsi ha te se ülsz egész nap a gépnél de akk is ne keverj össze mással)

Naon jó tanácsokat mondtatok !

Mondjuk nekem jobban teccik a közepes szőrű havanese nem azé mert nem kéne fésülni stb... hanem mert nekem az jobban teccik :D

2009. jún. 8. 14:58
 14/19 anonim ***** válasza:
75%

Utolsó vagyok. Bocsi, csak sokszor van olyan hogy feltesznek egy kérdést, de válaszra már nem méltatják az ember, egy köszönömöt sem tudnak kinyögni.

A közepes szőr még ok, de szerintem egy 10 centinél rövidebb bunda nem havanesehez való. Ha valakinek ez a szőrhossz nem tetszik, akkor vegyen rövid szőrű kutyát:) Azt nem bírom mikor nullás géppel letolják egy amúgy 18-20 centi szőrrel rendelkező kutyának a szőrét. Legyen egy tisztességes 10 centi minimum...

2009. jún. 8. 18:19
 15/19 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem ez a minimum szőrhossz, amiben egy hosszú szőrű fajtát illene tartani (mint a bal oldali): [link]

De nekem hosszú, természetes szőrrel sokkal jobban tetszenek (többek között ezért is válaszottam ezt a fajtát...): [link]

2009. jún. 8. 18:27
 16/19 anonim ***** válasza:
61%

Nekem is van.NAGYON aranyos. Tavasszal visszük kozmetikushoz nyáriasitani a frizkóját.Jól kijön a gyerekekkel bár nem annyira szereti ha nyúzzák.

De ez attól függ.

2009. jún. 11. 20:25
 17/19 anonim válasza:
A Woderland's Happy Angel kennel ne egy angol kenel?
2009. okt. 20. 19:20
 18/19 anonim ***** válasza:

Az enyém már 4 éves." éves koráig kertes házban laktunk,utcára nagyon ritkán vittem,ez nagy hiba volt!Az idegen kutyákat megugatja,(főleg a nagyokat)állítólag ez már így marad.Rosszul,ill.sehogy se szoktattam őt más kutyákhoz.

Azért választottam őt,mert kimondottan gyermekszerető,ez így is van! 2 unokám "nyúzza",soha nem bántja őket.Ha elege van,elvonul...Mindenkivel ismerkedne,néha ez már terhes is.(nekem!)A szomszéd cicával jól kijön,bár néha mintha félne tőle.De az utcán nem ugatja meg a cicákat!

Az evéssel sincs baj,nem igaz,hogy túl drága a tartása!Felváltva adok neki nagyon jó,kevésbé jó száraz kaját.Az enyém beosztja magának,nem habzsolja fel az egészet,ott hagyom állandóan.Nincs ezzel semmi probléma.Néha kap pici házikosztot,úgymond kostolóba.

A szőrét kicsit rövidebbre vágatom,mint mondják.Nekem nem hagyja a lábát fésülni,pedig ott csomósodik be a leggyorsabban :-(

Most látom,még tavaly érdeklődtél! Na,mindegy,másnak talán érdekesek lesznek a tapasztalataim.Amúgy,vettél kutyát?

2010. júl. 4. 17:31
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is Bichon Havanese kutyám van. Gyerekekkel kedves és játékos kicsit morgós. Kiváló jelző kutya már most 10 hetesen is. Ha kopognak az ajtóhoz szalad és ugat amig kinem nyitom az ajtót. Nagyon szeretetre máltő kutya és olyan mint egy szőr gombóc.
2010. júl. 15. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!