Most ez komoly? Ez a történet tényleg hír értékű?
Nem teljesen ebbe a kategóriába tartozik, de nem tudom hova való igazán.
A tv be van kapcsolva, megy a híradó és nem elég, hogy reklám van benne, de azzal megy el 10 perc, hogy két kaukázusi széttépett egy tacskót. Most komolyan itt tartunk, hogy ez hír? Miért nézik teljesen hülyének az embereket?
Bocsánat, ha nem ide tartozik a kérdés, de ezen fenn akadtam kicsit. :/
Én azon szoktam elmosolyodni, hogy ha két tacskó megölne egy harmadikat, le se szarnák.
Pl. egy pit megöl egy tacskót, megy a híradóba, hogy vérszomjas harcikutya marcangolta szét a család kedvencét, a gazdái és a szomszédok is mind sokkot kaptak és a mai napig rettegnek és rémálmaik vannak.
Miért ne lehetne hír? (Nem kötözködésből kérdezem, hanem mert érdekel.)
Szerintem azért van benne, mert végülis emberi felelőtlenségről van szó ezekben az esetekben.
Számomra meg az a furcsa, hogy a híradó lassan a celebek hülyeségeiről szól. Én úgy gondolom ezzel nézik hülyének az embereket.
Ma az a "hír", amin lehet borzongani, ijedezni, stb. Vagy vájkálni az ismert emberek életében.
A mai újságíró nemzedék nagy része csak ezt tanulta .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!