Szerintetek is ezek a leghülyébb kutyanevek? (többi lent)
Figyelt kérdés
A szembe szomszédunknak a kutyáinak ilyen nevei vannak:
-Eper
-Szeder
-Csermely
-Gádor
stb...
2012. febr. 26. 19:16
1/10 anonim válasza:
Az Eper meg a Szeder az normális.
2/10 anonim válasza:
Eper, Szeder szerintem szép. De a többi nem...
3/10 anonim válasza:
Az Eper ès a Szeder sztem nem rossz. A fodrász kutyáját úgy hívják h eperke. Az ismeröseim kutyájának a neve Döme,bubi,pamacs,bodza,pici,bohóc,szádzsó
Melyik a leghülyèbb nèv ezek közül?
4/10 anonim válasza:
Szerintem a "Spikey","Fluffy","Teddy", stb. angolszász kutyanevek sokkal hülyébben hatnak a magyar nyelvbe beágyazva mint ezek. Én simán el tudnám képzelni hogy ezen nevek valamelyikével hívom a kutyámat.
5/10 anonim válasza:
A gádor az értelmetlen... A többi elfogadható
6/10 A kérdező kommentje:
Igen, az Eper és a Szeder szerintem sem hülye név, csak azokat is beleírtam a felsorolásba, csak a véleményetekért... De a Csermely és a Gádor szerintetek milyen?
2012. febr. 26. 19:34
7/10 anonim válasza:
A gádor csak annak értelmetlen, aki nem ismeri a magyar nyelvet elég részletesen. A google a barátod :)
8/10 anonim válasza:
a stb. mit takar?:) Nekem tetszenek ezek a nevek. A cindyke, meg zara, meg ezek a "szőke" nevek amiktől feláll a hajam:)))
9/10 anonim válasza:
Mi ezekkel a nevekkel a baj? Szép magyar kutyanevek.
10/10 anonim válasza:
A kutyáimat eddig Fredinek (ő befogadott volt) Lizinek (őt találtuk és ez volt a bilétáján) Pöcöknek,Pandának,Dendinek és Gömbinek hívták :D ízlés kérdése :D
Én a Füge,Bodza nevektől mászok a falra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!