Hogyan szoktassam hozzá csirkékhez? Help!
Van egy Tacskó keverékünk. A kutya amúgy nagyon kicsi kisebb mit egy Törpe uszkár. Szóval a melyik tyúk egyszer megcsípte attól nagyon fel a kakastól meg pláne mert az meg jóval nagyobb tőle. De a kiscsirkéket és a Japán tyúkot előszeretettel kergeti és ha tudja elkapja és meg is öli. De csak akkor ha mi nem vagyunk ott. A jelenlétünkben nem bátja őket. Valahol mindig be tud bújni. Bár már meg lesz csinálva a kerítés az egész ki lesz cserélve de mégis le szeretném erről szoktatni. A kutya rendszeresen le van mozgatva és foglakozva van vele. Az a módszer hogy a csirke a kezemben van ő meg megszagolja az nem vállt be!
Hogyan tudnám erről leszoktatni??
Vegyél ilyen trixie gumi csirkét: [link]
és szerintem akkor azt fogja rágcsálni.
Ha van arra lehetőség, hogy egy ablak pont a csirkeólra néz,akkor bemenni és nézni a kutyát, hogy mikor támadja be a baromfiakat.Amint látjátok szaladtok és iszonatosan lehordjátoka kutyát...esetleg bezárjátok a helyére fél órára...aztán folyt köv.
Én a német juhászunkat tanítottam meg arra, hogy ha a fene fenét eszik is nem jöhet ki a helyéről amíg én azt nem mondom. Be kísértem a nyitott kennelébe, nem csuktam rá a kaput se, és bementem a konyhába (az ablak ép rá nézett) ahogy észrevettem,hogy kifele akar sonfordálni én már üvöltöttem is, hogy MARAD! Nah, nálatok a tacsinál a NEM! MITCSINÁLSZ?-t kell üvölteni és el kell zárni...egy idő után rájön, hogy ha basztatja csirkéket akkor nem lehet szabadlábon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!