Nagy baj van!? (kérdésed túl rövid)
Figyelt kérdés
A 3,5kg-s yorkim megevett 4kocka fehércsokit lehet valami baja?Lelopta az asztalról és amikor észrevettem akkor már le is nyelte
nagyon remélem hogy nem lesz nagy baja!!:( a kis hülye:(
2012. febr. 24. 19:57
1/11 anonim válasza:
Szerintem semmi baja nem lesz ettől az egyszeri alkalomtól.
2/11 Akiteki válasza:
Ne fárassz már ezzel a csokimizériával! A fehér csoki csak cukor és tej. Melyiktől is lenne beteg?
3/11 anonim válasza:
Abban nincs kakaó, nincs komolyabb hatása.
4/11 A kérdező kommentje:
jaj de jó.d amúgy sztracsatellás fehét boci csoki volt
2012. febr. 24. 20:09
5/11 anonim válasza:
a fehér csokiban alig található meg az a vegyület(teobromin), ami mérgező a kutya számára. Amitől inkább félni kell, azok a tortabevonó csokik, az étcsoki és a cukrozatlan kakaópor. Úgyhogy a kutyusodnak semmi baja sem lesz.
6/11 anonim válasza:
a kutyának nem ajánlott DIREKT, rendszeresen édességet adni. attól, h egyszer elcsórt pár kockát, a világon semmi baja nem lesz. nem méreg, csak nem tesz jót neki
7/11 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek kapjátok a zöldkezet
2012. febr. 24. 20:11
8/11 Akiteki válasza:
a tortabevonóban sincs csoki:)
9/11 anonim válasza:
az első találatok között volt [link] , de én is megnéztem, a mi tortabevonónkban is van kakaó. de akkor gondolom ez márkafüggő.
10/11 Akiteki válasza:
egyik nap akartam venni a tortához. végignéztem 4 félét a boltban és egyikben sem volt kakaó. valami ételfestékektől barna. Annyiban igaz, hogy az szerintem jóval károsabb, mint egy kis kakaó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!