2/10 anonim válasza:
Talán német pincser, avagy törpepincser.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Én a pincser meg a csivava között gondolkodok, de nem tudom kitalálni. -,-"
2012. febr. 23. 21:39
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
Az én csivavám pont így néz ki, nem az az agyontenyésztett, belterjes fajta, hanem szép és egészséges.
6/10 anonim válasza:
"A pofák és az állkapocs karcsúak. A koponya kissé ki-púposodóan boltozatos. Homloka széles és nagyon legömbölyített. A stop határozott. A rövid arcorri rész egyenes és enyhén keskenyedő. Az ajkak feszesek. A nagy, széles fülek viszonylag alacsonyan tűzöttek. A nagy, kerek szemek egymástól távol vannak, teltek és igen kifejezők; nem dülledhetnek ki."
Namármost a rövid arcorri rész egyáltalán nem illik erre a képre, a szemek pedig kimondottan kidüllednek, tehát a standardnak megfelelő csivava ez a képen nem lehet.
9/10 anonim válasza:
Kisolasz agár: [link]
Szerintem ennek a kutyának más arányai vannak (fang/stop és agykoponya) A k.o. agárnak nincs ilyen boltozatos koponyája.
10/10 anonim válasza:
Lehet szépséghibás kisolasz agár, de pincser, sőt keverék is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!