Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Rossz a kutyám, szét szed...

Rossz a kutyám, szét szed mindent az udvaron, nem hallgat rám, szólok neki, nem jön hozzám. Stb. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
(Most 9hónapos Labrador) Tudom, hogy még kölyök, de amit csinál az már túlzás. Párszor már ráütöttem 1 kicsit a hátára (nem nagyot). Szerintem alig érezte meg, és ha már 1 kicsit is megemelem a kezemet fél. Segítsetek!!!

2012. febr. 23. 17:52
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Szerintem kevés neki ez a foglalkozás. Reggel fél óra tanulás (engedelmes, trükkök), délután 2 óra séta szabadon a többi kutyával, kutya haverokkal, este újabb fél óra tanulás. Ha le van vezetve az energiája, akkor talán pihenéssel és nem rombolással tölti az idejét.
2012. febr. 23. 18:49
 12/29 A kérdező kommentje:

18:41 -> 9hónapos kan, az a gond, hogy itt ahol én lakok nincs kutya suli... Nyíregyházán van a legközelebbi, de ahhoz, hogy betudjam vinni, meg kéne tanítani rendesen viselkedni...pedig próbálkozok...

18:43 -> Elismerésem. Én 16 vagyok, minden nap 5:15-kor kelek fel, 5:50-kor indul a busz...este 18:10-re érek haza...tanulni is kell másnapra...nincs energiám még elvinni sétálni..ez a baj :\

2012. febr. 23. 19:52
 13/29 A kérdező kommentje:
És a másik gondom, hogy Nyíregyházán eléggé drága a kutyasuli...:|
2012. febr. 23. 19:57
 14/29 anonim ***** válasza:
Hát ez bizony baj. Amíg nem tudod valahogy levezetni az energiáit, addig csak imádkozhatsz, hogy ne romboljon...
2012. febr. 23. 20:11
 15/29 A kérdező kommentje:
Elakarom vinni! De 23.000 Ft/hónap...ez már rablás szerintem...
2012. febr. 23. 20:14
 16/29 anonim ***** válasza:
Jéé, te nyíregyi vagy? Én is, 18:41 és ne haragudj, a 99 ponttal nem arra gondoltam, hogy hú de jó vagyok, hanem hogy a sok tanulás stb megéri. Igen, 2 hónap 23000 ft, de hidd el hihetetlenül jó. Első kutymmal ott szembesültem, hogy mindent rosszul csinltam, megtanítottak kutyát nevelni, mert ugye rossz kutya mögött rossz gazda áll, és már nagyon jóban vagyunk a suli tulajjal. Hihetetln jó fej, ha elmész, a kutyád, te is ismerkedsz, megtudod mit és hogyan, és ha betartod az ott tanultakat, mert az nagyon fonts, utána semmi baj nem lesz. Utána mehetsz akár a következő szintre is, mi oda tavasszal megyünk. De azt nem muszj, majd megltod milyen. Gondolj bele, azt a 23 ezer ftt nem 2 hónapért, hanem utána az összes kutyáddal töltött évért fizeted, és hogy boldog légy a kutyáddal . Az én kutyám bűn rossz volt, aki most látja, azt mondja egy tündér. A suli miatt, és azért, mert betartottam a szabályokat.
2012. febr. 23. 20:22
 17/29 A kérdező kommentje:
20:22 -> az a gond, hogy nincs időm még kutyasuliba elvinni...pedig szeretném, legjobb lenne nyáron a szünet miatt...remélem akkor is lesz tanfolyam.
2012. febr. 23. 20:28
 18/29 anonim ***** válasza:
én nem tudlak megérteni, ezek csak kidogások. Írod, hogy mennyi időt töltesz el a suliban, és nem marad időd a kutyára, kutyaiskolába nem viszed, mert drága. És ezeket nem tudtad akkor, amikor megvetted a kutyát? Ha tudom, hogy semmi időm és pénzem a kutyára, akkor lemondok róla, vagy elhalasztom a vásárlást.
2012. febr. 23. 21:37
 19/29 anonim ***** válasza:
Nem biztos ám, hogy ő akarta a kutyát! Az is lehet, hogy a szülei vitték haza csak azért, hogy "legyen". Lehet, hogy ő csak megelégelte a kutya rombolását és megoldást keres a kialakult helyzetre.
2012. febr. 23. 22:44
 20/29 A kérdező kommentje:

Az igazság az, hogy meghalt a kutyám (11éves volt), és mindenki azt ajánlotta, hogy szerezzek be 1 kölyök kutyát.

Nem kell egyből leszólni...én sem gondoltam, hogy egy héten 3x/4x 6órára érek haza...azt hittem, hogy lesz időm rá...

2012. febr. 24. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!