Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megéri kutyát tenyészteni?

Megéri kutyát tenyészteni?

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki nekem támadna!!! Imádom a kutyákat, részletesen tudok róluk mindent, mert a legjobbat akartam kutyáimnak mindig is. Nem csak tenyészteném, foglalkoznék velük is. De mivel én is emberből vagyok és gondolnom kell a megélhetésemre (mert a jövőmben ezt szeretném egyetlen pénzkeresési forrásnak) megszeretném kérdezni főleg tenyésztőktől, szaporítóktól, hogy ez mennyire biztos jövedelemforrás?

Normális választ szeretnék, aki okoskodásra és támadásból írna, kérem azért ne pazarolja a drága idejét.

2012. febr. 23. 12:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én közel 30 éves hobbimat a horgászatot adtam fel érte,pedig ha esett ha fújt a vízparton voltam,most meg évek óta porosodik a kisebb vagyont érő horgász felszerelésem.

Igaz járok vízpartra de a kutyáimmal.

2012. febr. 23. 13:31
 12/12 A kérdező kommentje:

Aki nem érti, az nem...:)

:D :D Mondjuk ezt meg is értem. Amikor meg lett az első kutyám rövid időn belül én is így kezdtem gondolkozni.:) Tényleg mindeneim ezek a kis állatok és imádom, amikor a nevelésnél sikereket érek el.:D Hát jó, köszönöm a felvilágosítást. Rossz vérvonalat nem szeretnék tovább vinni, szaporítás szerintem ki lesz zárva. Max. ha a tenyésztésnél döntök, akkor hobbiból fogom azt csinálni.

2012. febr. 23. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!