Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miből tudjuk, hogy a kutyánkna...

Miből tudjuk, hogy a kutyánknak pontosan milyen mennyiségű ételre van szüksége? Testsúly szerint kiméritek az adagját, vagy csak úgy, , szemre ész nélkül"?

Figyelt kérdés
Három közepes testű kutyánk van,mindhárman azonos mennyiségű ételt kapnak,télen talán picit többet;szemlátomást megfelelő a mennyiség,mert ilyenkor picit híznak,nyáron viszont formásak,látszik,hogy jó húsban vannak,de semmi esetre sem ducik,egy deka felesleg vagy éppen mínusz sincsen rajtuk.Pedig sosem mértük,ki hány kiló és mennyi étel lenne neki a megfelelő.Ez csak úgy,,jön",ránézünk az adott kutyára és megsaccoljuk,mennyire van szüksége?Kedves kutyatartók,ti hogyan csináljátok?
2012. febr. 23. 08:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én kimérem neki. Az előző tápunknál kevés volt a mennyiség, amit írtak a tápnál, így növeltem. Most viszont teljesen jó és minden kaja előtt kimérem neki.
2012. febr. 23. 11:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Akkor én vagyok eddig a kivétel.:) Én kimérni szoktam. Első kutyus és nagyon aggódós vagyok vele kapcsolatban. Még csak 4,5 hónapos és csak 2 hónapja van velünk, úgyhogy lehet, hogy ez változni fog idővel, ha látom, hogy szépen fejlődik, de most még próbálok mindent úgy csinálni, ahogy az le van írva.:) Mondjuk előfordult már, hogy csak úgy elé raktam amennyit elégnek tartottam, de utána megint aggódni kezdtem, hogy túletetem, vagy keveset adok, úgyhogy másnap megint kimértem.:) De persze ez a gazdin is múlik szerintem, hogy mennyire aggódós típus.
2012. febr. 23. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!