Akadályozhatja az ellésben a kutyát, ha köldök sérve van?
Az állatorvos mit mond?
Amúgy én nem ellettetnék alapból beteg kutyát...
A köldöksérv örökletes is lehet, szóval egy ilyen kutyát nem túl etikus tenyésztésbe vonni. Minden típusú köldöksérvet meg kell műteni, mert lehet, hogy egy ideig nem okoz gondot, de bármikor beleakadhat valamibe vagy megsérülhet.
Az ellés során erőlködik a kutya, vagyis a köldöksérve is súlyosabb lesz.
natesséklétezik
Tudtam, hogy lesz olyan, aki ahelyett, hogy a kérdésre válaszolna, elkezd okoskodni bár te még a jobbik változatba tartozol úgy látom.
Szóval tisztázzuk még itt az elején, hogy...
1. ivartalanított szuka kutyusom van
2. ha lehetne sem akarnám szaporítani
3. nincs köldöksérve!
Különben meg azt olvastam, hogy: A köldöksérv egyébként általában nem veszélyes, sok kutya éli le az életét úgy, hogy soha nem műtik meg neki.
Köldöksérv genetikailag öröklödik, nem tenyésztünk köldöksérves kutyával.
persze, rosszabb lehet, kiszakadhat a hasfal.
nem itt kéne kérdezni, hanem az orvosnál. Ezek szerint nem volt vemhességre való felkészítés, nem voltak ultrahangok...
Nem a válaszra válaszolva
Emberek, a kedves kérdez egy szóval nem mondta, hogy ő ilyen helyzetben lenne. Nem mindenki szaporítö, majd ha azt írjaki hogy SOS köldöksérves kutym vemhes leszet osztani, addig válaszolni próbáljatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!