Mennyibe kerül egy széklet vagy bélsár vizsgálat egy kutyának?
ingyenes:
KELLÉKEK:TÁL
ecset
magmapapir
antrizopot müszer
nekem a macska fül váladékát kb 5 ezerért tenyésztették ki...
szóval jól gondolod
5 és 10 ezer között
attól függően miket kell rajta megvizsgálni
ingyenes
csak arra figyelj hogy friss legyen a széklet
ne zacskóba vidd hanem lefedett tálba
azért egy macskának fül váladék vizsgálása szerintem egy kicsit más..
most már nem tudom kinek higgyek ,csak azért kérdezem mert rosszul állunk most és a kutyámnak esedékes lenne egy ilyen vizsgálat,kaptam névnapomra pénzt (5 ezer ft) és szóltam a szüleimnek hogy fizetem az egész vizsgálatot és ha kell raknának e hozzá,bele mentek és érdeklődnék mennyi lenne, de ha tényleg ingyenes akkor jó,de azért még várok pár választ..
Egy farkasnak vagy egyébb kutyafajtának ki vizsgálgatja a székletét a természetben?
Saját maguk! Megszagolgatják és eldöntik, hogy kell-e füvet enniük vagy sem!
A természet tökéletesen működik magától! minnél jobban beleszólunk annál inkább elcsesszük annál több éproblémát okozunk hosszútávon!
Soha nem gyógyszereztük meg vizsgálgattatuk a kutyáinkat! Mégis megvoltak és eléltek szép hosszú életet.
Minnél inkább átvesszük az irányítást az önműködö természettől, annál több problémát okozunk vele!
de beteg a kutyám vmi bélrendszeri baja van vagy az emésztésével van gond ,és 2 hete rizst kapott mert a doki mondta és azt is ha letelik a két hét hívjuk fel hogy mi a helyzet és hogy vegyünk sensitive tápot és pár napi táp adása során nézzük meg megy e a ha vagy sem ,ha továbbra is megy akkor egy széklet vagy bélsár vizsgálat kell hogy kiderüljön mi a baja...
amúgy jó lenne ha a kérdésre válaszolnál nem pedig kioktatni , elhiheted nem unalmamba akarom elvinni a kutyám egy ilyen vizsgálatra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!