Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kis vagy közepes testű...

Melyik kis vagy közepes testű kutya legalkalmasabb erre a tartásmódra?

Figyelt kérdés

Úgy szeretném tartani 6-7 órát kint 4-5 órát bent persze ha kicsi vagy nagyon fázós télen is bent aztán lenne napi 2 séta vagy 3 és minden nap foglalkoznék vele és tanítanám. még az is szempont hogy ne hullassa nagyon a szőrét és ne legyen nagyon szaga, okos, ragaszkodó és hűséges legyen. :)

NAGYON FONTOS LENNE!!

Előre is köszönöm :)

2012. febr. 21. 14:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Mielőtt még megköveznétek, 7+5 (a max. óraszámokkal számolva, amit a kérdező kiírt, hogy ennyit kint és ennyit bent lenne) az akkor is 12. Nőjön már fel annyira, hogy tudja, egy nap 24 órából áll, és azt osztjuk, mert aludhat 12 órát akár, sőt egy kölyök fog is, de hol?? Ha nem kint és nem bent? Lóg a levegőben?? Meg hogy megy az, hogy 7 órát kint, 5 órát bent? Ezt ki dönti el és mi alapján? A kérdező, hogy neki mi a jó? De, van olyan aki napközben elmegy dolgozni, és ott a kutya napirend szerint van nevelve, tudja, mert megtanították neki, nem úgy , mikor van hozzá a gazdinak kedve, hogy beengedje, és mikor nem. Hagyjuk már... Persze, javasoljatok neki jr-t... Először menjen Ózhoz észért, nehogy a kutyája okosabb legyen, mint ő... lehet pontozni
2012. febr. 21. 18:53
 12/21 anonim ***** válasza:
hát inkább menhelyen , a havenese-t nem lehet kint tartani maximum nyáron
2012. febr. 21. 19:15
 13/21 anonim ***** válasza:
Különben meg miért azt kérdezitek, hogy melyik fajta tetszik neki? Az kéne legyen az első: mennyi pénzt szánsz rá? És itt nem csak a megvásárlásra gondolok, mert az egyszeri pénzkiadás, de egy kutyával komoly költségek várnak rá. Állatorvos (vizsgálatok, oltás, féregtelenítés, ha beteges a fajta akkor + orvosi költségek), kaja, kutyasuli, jutalomfalatok, a tanításához szükséges eszközök, a tisztálkodásához szükséges eszközök, fajtafüggő a kutyakozmetikus is.... és sorolhatnám.... A fajta egészségi jellemzői lenne a második szempont.... Ez mind a kutya jólétét szolgálja, tehát ez az elsődleges. Aztán jön az, hogy a gazdinak mi lenne jó.....
2012. febr. 21. 19:28
 14/21 A kérdező kommentje:

jajj haggytok már felnőttem! és nekem minden nap ugyanaz a napirendem!! Egy hónapban egy vagy egyszer sem más! Akkor átfogalmazom: 6-7 órát kint amíg nem vagyok otthon és utána még tanítom és játszok vele meg sétáltatom. Utána ( vagy nem utána lehet h előtte) meg bent van amikor itthon vagyok. ( Termetétől és adottságaitól függően kint vagy bent de inkább bent alszik) szval légyszives ne azt írjátok hogyan kritizáltok másokat! Amúgy bármennyit rá tudnék költeni mert nagyon sok van direkt erre félretéve szerintem több is mint ami kéne.

Így jó lesz? Mostmár írhattok normális választ ( tisztelet a kivételnek és nekik nagyon szépen KÖSZÖNÖM)

2012. febr. 21. 19:39
 15/21 anonim ***** válasza:
Ja, és mindez igaz, te meg mástól várod el, hogy megmondja, te milyen kutyát szeretnél? Akinek direkt sok van erre félrerakva, annak egy cél lebeg a szeme előtt, álmai kutyája... nem először pénzt gyűjtesz, utána célod lesz....
2012. febr. 21. 19:55
 16/21 anonim ***** válasza:
És ha nem gondolt volna a felmerülő kiadásokra, akkor azért köveznétek most meg. Gond, hogy előrelátó? Mert a kutyának nem csak a vásárlása az egyetlen kiadás. . .
2012. febr. 21. 20:05
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem köveznétek, ez mind egyedül én vagyok. Nem kövezném meg, de akkor is .... nem érzed benne az ellentmondásokat? Aki ennyire előrelátó anyagiak terén, az más téren is... egy ilyen gazdinak, amilyennek ő most be akarja állítani magát, van "álmai kutyája", és nem hülyeségeket kérdez, hanem kenneleket informál le itt is, meg máshol is. Két hét múlva majd azt írja ki, milyen nevet adjon neki... Ha az ember normálisan akar valamihez hozzáállni, akkor ne nézzék hülyének...
2012. febr. 21. 20:12
 18/21 A kérdező kommentje:

ok van olyan kutya amit szeretnék csak kíváncsi voltam ti milyet javasolnátok én egy jack russel terriert gondoltam először féltem hogy túl makacs lesz de utána a barátaim szerencsére emlékeztettek hogy egy kicsit én is az vagyok szval elbírok vele! Ezt a kérdést nem azért írtam ki hogy ti döntsétek el hanem hogy véleményt mondjatok! és már telefonáltam kenneleknek illetve fajtamentés oldalait is felkerestem, néztem menhelyeket ahol jack russel keverék van és megkérdeztem a gondozókat arról, hogy esetleg van-e olyan kutyájuk ami nekem megfelel!

Nekem bárki bármit mond én csak a véleményeiteket kértem!

És ez egyáltalán honnan jött hogy nincs meg a kutya amit szeretnék? Vki kitalál valamit és akkor mindenki leírja más szavakkal ugyanazt!

A normális válaszokat továbbra is köszönöm!

2012. febr. 21. 20:21
 19/21 anonim ***** válasza:
Még egyszer, egyedül én írtam a negatívos hozzászólásokat. Akkor kérdezz normálisan, mert a kérdésedből, meg a válaszaidból egyáltalán nem ez jött le. Keresgélj a korábbi kérdések között, megtudod, miért így álltam hozzá. Ha normálisan leírod már az elején azt, amit most, adok értelmes választ. Előtte mondjuk megkérdezem, hogy milyen mozgásra gondoltál? Séta, agility, futás, vagy valami egyéb? Én részemről a pulit ajánlanám: kinn is szeret (akkor rasztásra kell hagyni a szőrét), meg bent is szeret (akkor kutyakozmetikus rendben tudja tartani), okos, könnyen tanítható, nem hullajtja nagyon a szőrét, ha rendesen ápolod nem büdös, nagyon ragaszkodó és hűséges. De nem igazán hosszútáv futó, viszont sétálni imád, és agilityre is alkalmas.
2012. febr. 21. 20:30
 20/21 anonim ***** válasza:
Én is a jack russelt mondtam volna. Nem az a kifejezetten "jaj de cuki kutyusod van" típus. Tanítani kell és nevelni és nem lesz vele gond!! Kutyaiskola... Sokan úgy beszélnek róla mintha nem lehetne anélkül kutyát tartani+mintha nem tudom mennyibe kerülne. Hozzátenném én csak első kutyásoknál tartanám fontosnak. Mennyi pénze van rá? Akármelyik fajtát akarja mind 100 körül lesz..
2012. febr. 22. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!