Melyik kis vagy közepes testű kutya legalkalmasabb erre a tartásmódra?
Úgy szeretném tartani 6-7 órát kint 4-5 órát bent persze ha kicsi vagy nagyon fázós télen is bent aztán lenne napi 2 séta vagy 3 és minden nap foglalkoznék vele és tanítanám. még az is szempont hogy ne hullassa nagyon a szőrét és ne legyen nagyon szaga, okos, ragaszkodó és hűséges legyen. :)
NAGYON FONTOS LENNE!!
Előre is köszönöm :)
jajj haggytok már felnőttem! és nekem minden nap ugyanaz a napirendem!! Egy hónapban egy vagy egyszer sem más! Akkor átfogalmazom: 6-7 órát kint amíg nem vagyok otthon és utána még tanítom és játszok vele meg sétáltatom. Utána ( vagy nem utána lehet h előtte) meg bent van amikor itthon vagyok. ( Termetétől és adottságaitól függően kint vagy bent de inkább bent alszik) szval légyszives ne azt írjátok hogyan kritizáltok másokat! Amúgy bármennyit rá tudnék költeni mert nagyon sok van direkt erre félretéve szerintem több is mint ami kéne.
Így jó lesz? Mostmár írhattok normális választ ( tisztelet a kivételnek és nekik nagyon szépen KÖSZÖNÖM)
ok van olyan kutya amit szeretnék csak kíváncsi voltam ti milyet javasolnátok én egy jack russel terriert gondoltam először féltem hogy túl makacs lesz de utána a barátaim szerencsére emlékeztettek hogy egy kicsit én is az vagyok szval elbírok vele! Ezt a kérdést nem azért írtam ki hogy ti döntsétek el hanem hogy véleményt mondjatok! és már telefonáltam kenneleknek illetve fajtamentés oldalait is felkerestem, néztem menhelyeket ahol jack russel keverék van és megkérdeztem a gondozókat arról, hogy esetleg van-e olyan kutyájuk ami nekem megfelel!
Nekem bárki bármit mond én csak a véleményeiteket kértem!
És ez egyáltalán honnan jött hogy nincs meg a kutya amit szeretnék? Vki kitalál valamit és akkor mindenki leírja más szavakkal ugyanazt!
A normális válaszokat továbbra is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!