Aki nem szeret minden kutyát az rossz?
Én is nagyjából igy vagyok. Szeretek minden kutyát, de van olyan fajta, amelyet kifejezetten nem kedvelek, mert rossz tapasztalataim vannak vele. Meg van olyan is ami nem tetszik, vagy külsőleg, vagy jellemileg. Olyan kutyust tarts ami tetszik meg megfelel neked.:)
Mellettem is itt fekszik az én drágám, ő volt az álmom.:) Azóta még jobban megszerettem ezt a fajtát és nem is nagyon szeretnék más milyet tartani.
Amikor még nem volt kutyám akkor én is csodálattal néztem minden kutyára, és vágytam utánuk.
Aztán nagy nehezen (27 év rajongás, vágyakozás után :D ) "megvettem" (ingyen hoztuk el egy ismerőstől, keverék) az első kutyám. Párommal együtt neveljük, imádom, ő a mindenem, most másfél éves. Azóta annyira nem hoznak lázba a többi emberek kutyái, mivel tudom, hogy mire képes egy kutya, ha foglalkoznak vele, mihez lehet vele kezdeni, mennyi lehetőség van bennük. Nagyon sokan csak szőrcsomónak, plüsskutyának tartják és ez bosszant, untat. A sportkutyákat én is előszeretettel nézem.
Előtte nekem is mindegy volt, hogy milyen kutyám lesz, csak legyen, mostmár ha legközelebb veszek kutyát, azt kifejezetten arra a célra fogom venni (sportolás) amire használni szeretném. Beleszerettem a malinois fajtába, és minden vágyam egy sportkutya. Ettől még a mostani keverékem is imádom, ő a mindenem, vele is sportolok, mert hálistennek az alkata, temperamentuma az teljesen ideális hozzá.
Szóval szerintem tök természetes, hogy mióta belevetetted magad a kutyázásba és annak örömeibe, így a "semmire se való kutyák" már nem hoznak lázba, mert unalmasak.
Ne legyen bűntudatod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!