Melyik fajtát vegyem meg a kettő közül egy erősen kutya szőr allergiás kislány mellé?
Havanese legyen vagy pedig máltai ?
Melyik a barátságosabb ? Saját tapasztalat érdekelne!
vegyél ilyet: [link]
És van olyan amin nincs is szőr.
A kínai meztelenkutyára egész biztosan nem lenne allergiás a kislány, a szőrös változata is hipoallergén. Ami még jó lehet, az az uszkár, mivel egyáltalán nem hullik a szőre, nagyon intelligens, gyerekbarát kutyák, én biztosan ilyet vennék a helyedben. Ezeknek a kutyáknak a szőre nem okoz allergiát, mondjuk lehetséges, hogy nagyon durva allergia esetében igen. A havanese-ben nem vagyok biztos.
Abban nem értek egyet a többi válaszolóval, hogy akkor egyáltalán ne is legyen kutya, ha szegény gyerek allergiás. Sok allergiás ismerősöm van, aki tart kutyát és bár a többi kutya szőrére allergiás maradt, de a sajátjára egyáltalán nem.
Komolyan vannak ilyen hülye emberek? Szerinted csak akkor vált ki allergiás reakciót valami, ha beszippantod?
Vagy csak nézni fogja a kislány a kutyát?
figyu én is alergiás vagyok igaz h van ktuyám de nem lakásban,hosszu távon beffulladok és feldagadnak a szemeim,de nemmondok le rola soha emiatt:)
Viszont sztem ha MÁR tudod h alergiás akkor ne vegyél,lehet h az ismerősödéknél igy müködik de ez egyedfüggő és nem a szőr hosszátol függ az allergia. Szerintem ha már tudjátok h allergiás a gyermeked ne kockáztasd egy perrcig sem az egszségügyi állapotát. Vagy kezeljétek ki akupunktruás kezeléssel. Mert ha pár nap alatt ő is befullad ne talán tán komolyabb tünetek jönnek akkor ujra számolthatunk egy utcáradobott kutyussal:s Gondold át h mi éri meg és ne másokra alapooz h náluk h működik,ez telejsen változo kinél mi mennyire erősen jelentkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!