Kutyával milyen szőnyeg?
Jól el tudom elvasni? kérdés: Milyen kutyás szőnyeg? Milyen típusú( ezzt nem tudom) szőnyeg a legpraktikusabb kutyás/macskás lakásba?
Jól értelmeztem?
Ha takarítás szempontjából kérdezed (szőr), akkor tök mindegy. Én a volt albérletemben a nyuszim miatt vettem egy speciális porszívó fejet, hihetetlenül szépen kiszedi a szőrt a legmélyebb részekből is (ha valakinek igazán hullik a szőre és finom és tapad és száll, na az a nyusziké). Ha érdekel, belinkelem majd.
Egyébként nálunk mindenhol parketta van és parketta hatású műpadló, nem kéne szőnyeg. Kölyök kutyánál azért gáz a szőnyeg, mert fűnek nézi és simán rápisil, utána ember legyen a talpán, aki kiszedi belőle a szagot, hogy a kutya már ne járjon oda vissza...
kérem én is a porszívófej linket!!!
ha már szőnyeg, olyan színű, mint a kutya színe.
Rá kell érezni a technikájára, de én ódákat tudnék zengeni róla. Sötétkék szőnyegpadló volt a szobában, a nyulam pedig zsemle színű, szóval rendesen látszott, mégis teljesen kiszedte belőle!
Van ruhakeféjük is, az is nagyon szuper!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!