S. O. S Mi baja lehet a kutyámnak?
' francia bulldog kölyökről van szó.Most vettem észre,hogy aa hátán valami csomó keletkezett,de elég nagy meg is tudom fogni.Fájni nem fáj neki nem reagál különöseben rá,de szabad szemmel is látható jó nagy.
Mi lehet?
Igen köszi,ez hasznos lehet mert ahogy belemarkolok,mint a gyurma megy ki a kezem közül aztán kicsit odébb újra összeáll.
Dokihoz most esélytelen,max holnap.
Nem akarlak megijeszteni, de az én kis keverék kutyusom ebbe halt bele. Vidd orvoshoz... mi is azt hittük,hogy csak zsírcsomó, esetleg szörcsomó... és amikor egyre több és több jött ki a testén akkor elvittük dokihoz. Sajnos kiderült,hogy leokémia, elôrehaladott, ekkor volt a kutyus 1 éves. Azt egyeztük,hogy amint a kutyusunk rossuzl lessz elaltassuk,mert nem lehetett megmûteni. Pár hónap múlva a bogok elérték az agyát, addig terjedtek,hogy összesen 16 db volt. ekkor el kelett altani szegénykémet. :( Talán,ha idôbe orvoshoz visszük meg lehetett volna menteni, de még az sem biztos.
Szóval csak ezt akartam leírni,hogy lehet rosszinduklatú is a dolog, úgyhogy vigyázz rá. De valószínû,hogy nem ilyesmirôl van szó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!