Mivel és hányszor etessem?
kiskorában mit adott neki akitől vetted?. [link] lehet mintatápokat rendelni, kb 1,5 marok tápot feladnak postán.
vagy keress egy gazdasági boltot ahol kimérve kapsz kutyatápot és 1-2ből vigyél haza
Én Brit Care-t adok a kutyusomnak, nagyon szereti, hypoallergén, csak jókat tudok mondani róla. Olcsóbb is, mint az Acana, de szuperprémium minőség.
Napi 2x adj neki enni.
Itt meg tudod nézni a tápot.
Milyen fajta a kutyusod?
Ha érdekel a táp, a dogshop-nál a legolcsóbb és ingyen kiszállítják.
Ha etetési útmutató érdekel, szólj és belinkelem az angol oldalt..
Akkor neki is az való, mint az enyémnek :) - nekem bullmasztiffom van, 7,5 hónapos.
A kakija is teljesen jó, imádja is és gyönyörűen fejlődik tőle.
Junior Large Breed táp kéne nektek. Mekkora lesz egy kuvasz? 40-50 kg? Ez esetben olyan 530-590 gramm lenne a napi adagja 1 éves koráig, utána fokozatosan egyre kevesebb. Pl. 1,5 éves korától 360-540 gramm...
Mi az hogy nem szerette? Ki ő valami kiskirály?? Majd hozzászokik. Végtétre is egy kutya... Enni erővel csak lapockát és farhátat adj neki mert csak azt eszi meg mert a a táp az büdös.
10 hónapos, szóval már elmúlt egy éves éppen ezért elég napi egyszer és a tápos zsák oldalára rendszerint rá van írva az adagolás. Ha már váltani akarsz akkor: Dog Chow. Én is ezt adom, és viszonylag jó áron, jó minőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!