Szabadidőm lenne rá elég, naponta pár órát tudnék vele foglalkozni, sétálni vele....
2012. febr. 17. 18:30
1/10 anonim válasza:
Nem lakásba való kutya.
Egyik ismerősünknek volt egy szuka. Tavaly nyáron halt meg :(
Sokkal jobban szeretett egész nap a kertben lenni...
Bár lehet bent de azt nem bírja hogy 6-7 esetleg 8 vagy több órát a lakásban van.
Max olyan 2-3 óra....
2012. febr. 17. 18:34
2/10 A kérdező kommentje:
6-8 órát nem is lenne bent. Max 4 óránként mennék vele ki....
2012. febr. 17. 18:35
3/10 anonim válasza:
Azt mondják, hogy szinte bármilyen fajtát lehet lakásban tartani. Így elvileg corsot is. Én viszont nem tenném. Munkakutya, erős területvédő ösztönnel, és elég nagy mozgásigénnyel.
2012. febr. 17. 18:36
4/10 anonim válasza:
barátnőméké is a kertben szeret kint lenni, néha bemehet a házba de nem különösebben kedveli :) ha annyira lakásban akarsz kutyát tartani akkor más golden retriever már ha már nagyobb testűt akarsz :)
2012. febr. 17. 18:48
5/10 anonim válasza:
Egyet értek. Mert egy dolog, hogy leviszed 4 óránként, de lent kell vele lenni órákat!! Szerintem nem lakásba való kutyus!
2012. febr. 17. 23:41
6/10 anonim válasza:
Gondolom panelről lenne szó. Ami igazából itt baj az a lépcsőzés... az ekkora kutyáknál vigyázni kell, hogy kb 1 éves korokig ne nagyon lépcsőzzenek, pontosabban nem tudom a miértjét, de vedd fel egy tenyésztővel a kapcsolatot és ő majd segít. Ne a gyakon érdeklődj, hanem egy tenyésztőnél, ő tudja igazán mik az igényei az adott fajtának!
2012. febr. 27. 12:59
7/10 anonim válasza:
Nem ajánlott a cane corsot lakásba tartani.Nagy a mozgásigénye és munkakutya.
Ha minden képpen szeretnél a lakásba kutyát tartani,akkor válassz szerintem egy kisebbet.:)
2012. febr. 27. 14:19
8/10 anonim válasza:
Cane corso kapcsán nincs tapasztalatom.
Bullmasztiff nem tetszik esetleg? Őt nyugodt szívvel lehet lakásban tartani :)
2012. aug. 18. 15:01
9/10 anonim válasza:
Simán lehet lakásban tartani, ahogy bármilyen kutyát, ha foglalkozol vele. A legtöbb ember, akinek kertje van, sokkal kevesebbet foglalkozik a kutyájával, merthogy elvan ő a nagy kertben... Ez kevés.
Akik lakásban élnek, sokkal inkább odafigyelnek a kutyájukra. Leviszik, futtatják, lemozgatják.
Tehát nem a lakás vagy a ház a probléma. Ha eleget foglalkozol vele, és valóban 4 óránként leviszed, akkor akár egy garzonban is tarthatnád. Abban az időben úgyis csak aludni fog.
2012. aug. 18. 15:15
10/10 anonim válasza:
Szerintem is nyugodtan tartható lakásba,ha kellő mozgást biztosítasz számára!! Van ismerősömnek lakásba,napi többszöri séta,hétvégén kutya suli. Semmi gond nincs vele!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!