Milyen fajta Töpszlix? (az Astérix és Obélix-ből)
Figyelt kérdés
2009. jún. 4. 15:00
11/13 Pitbull023 válasza:
Szerintem az a kutyus egy Foxi vagy egy Jack Russel terrier
12/13 anonim válasza:
"Amikor megkérdezték Uderzót, hogy Töpszlix milyen fajtájú, tömören csak így felelt: "kutya". Alain Chabat kistermetű állatot akart, amelyet Obelix a karján vihet. Patrick Pittavino kutyaidomár faladata volt, hogy kiválassza és betanítsa a szerepre kiválasztott ebet. Néhány hetes keresés után meg is lett az ideális jelölt, a kis fehér angol terrier." A schnauzer német kutyafajta így szerintem west terrier a kutyus, mert az angol. Egyébként, amikor magam nyírtam meg a westim az eredmény nagyon hasonlatos volt...szegény...
13/13 anonim válasza:
Inkább fehér törpe snauzer!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!