Lehet már ekkora a hasa? A spánielem hasas, május 3.-án jött össze a dolog a párjával, és óriási hasa van!
Sőt .. várj ki is fejtem miért vagy idiota:
Felelötlenül gyártasz kiskutyákat bele a világba, le se szarod ha fele a menhelyen, kocsi alatt vagy láncon végzi.
Igen, minden normális és felelös állattartó ellenzi a szaporitás.
Minden kutya fajtiszta .. a faj a KUTYA. Még ezt se tudod, te tudatlan.
Azért van jól tartva a kutyád mert nem bolhás? Nem semmi teljesitmény ... az viszont hogy ha minden tüzelésnél felcsináltatod, mert a kis kutyulidnak dugni kell és pár éven belül belerokkan vagy belehal a töménytelen szülésbe, az gondolom nem számit.
És lehet hogy te a nemi életedet a kutyáid szintjén van, az enyém nem.
Utolsó vagyok:
tiszteletem az elöttem kommentelőnek .. én is ilyen goromba szerettem volna lenni
Kedves Kérdező,a kutyáknak nem öröm a szex,mint az embereknek.Nem ezért csinálják,hanem mert a fajfenntartás ösztöne ezt diktálja nekik.Láttam már fájdalmában üvöltő,saját magát harapó kant,mikor össze voltak ragadva,de sok szenvedő szukát is.
Nagyon sok esetben a párosodás nem öröm,hanem kellemetlen vagy fájdalmas mindkét kutya számára,a szuka elléséről nem is beszélve.Nem ő dönti el,hogy akar-e kölyköket,nincs tudatában a párosodás-ellés összefüggésének.
Egyáltalán nem vagy felelősségteljes,ha nem érdekel,mi lesz a kutyákkal,miután eladtad őket.Könnyen elképzelhető,hogy a tőled származó kutyák közül is van/volt menhelyen,honnan tudod?
Az nem biztosíték,hogy mikor elvitték,jó gazdának látszottak.
Nekem szaporítótól mentett,fajTAtiszta bullterrierem van,szuka,6 hónapos korban ivartalaníttattuk,hogy megkíméljük a párosodás és az ellés "örömétől".
Te mekkora paraszt vagy az hihetetlen... én anyáztam, és fenn is tartom, jaaa hogy nekem tk-es kutyám van meg kettő olyan mocsoktól mentett, mint amilyen te vagy...
MÉG HOGY NEM TARTOZOL ÉRTÜK FELELŐSSGGEL, EZT MESÉLD ANYUKÁDNAK MEG ANNAK AKI ELHISZI.. SZERINTED ŐK MEG AKARTAK SZÜLETNI, A KUTYÁD MEG AKART DUGNI? JA ÉS TE IS ANNYISZOR SZÜLSZ AHÁNYSZOR DUGSZ UGYE? BÁR AZOKAT A GYEREKEKET IS NYILVÁN ELADTAD ÉS NEM ÉRDEKEL TOVÁBB A SORSUK, MERT ÉRTÜK SEM TARTOZOL FELELŐSSÉGGEL.. HA HA HA.
Egyébként én először normálisan válaszoltam a kérdésedre, de amikor olvastam mi a véleményed a kutyáid további sorsáról elmondtam a vélemnyemet. És te nekem nem mondhatod hogy kuss, mert te csak egy ócska szaporító vagy... és ha így folytatod az is maradsz.
Amerre ti laktok????
Nyílván ezen a környéken, de végülis mindegy, mert aki kutyát akar enni az nem a tenyésztők, törzskönyvezett, szerződéssel ellátott kölykeit fogja feldarabolni.
Ostoba szaporító!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!