Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 9 hónapos Akitám van és hát...

9 hónapos Akitám van és hát eléggé harap. Tudom h nem azért mert bántani akar csak játszik de ez nekem fájdalmas és nagyon belilul. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Próbáltam már sok minden pl. vonyító hang kiadása mikor harap, orra ütés (persze csak h ne nagyon fájjon), mikor megharap elvonulok de akkor is harap és elég kellemetlen tele lenni lila folttal és fáj is a harapás

2012. febr. 15. 17:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ezt a visítozóst dolgot nemtom honnan vettétek de nem rángatom meg visítozok hanem jó nagyokat lekeverek neki meg van amikor meghúzom a bundáját egy kicsit mert azt nem nagoyn szereti de akkor is folytatja
2012. febr. 19. 11:42
 12/14 anonim ***** válasza:

"jó nagyokat lekeverek neki meg van amikor meghúzom a bundáját"

Te retardált vagy? Anyádék téged is vertek vagy mi motivál ilyenkor?

Tanulj meg kutyát nevelni.

2012. febr. 19. 11:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Minek veszel akitát, ha fingod nincs a kutyanevelésről?

Utána olvastál egyáltalán, hogy mit vállalsz? Az akiták a primitív fajták közé tartoznak, magabiztos falkavezér kell nekik.

Téged egy játszótársnak tekint a kutyád.

2012. febr. 19. 11:48
 14/14 anonim ***** válasza:
olyan hülyeségek kutyát nem lehet bántani.határozott hangon szólj rá.nézd a póráz két végén műsort!foglalkozz a kutyáddal többet!tanísd meg a dolgokat neki az alapokat:ül,fekszik,gyere,áll.labdázz vele.
2012. márc. 14. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!