Mi az a tenyésztői szerződés?
Ismerősöm is akart a saját kan magyar agara mellé egy szukát (nem tenyészteni és nem szaporítani, csak a kan az övé, a szuka meg a barátnője kutyája lett volna) de csak így adta volna el a tenyésztő. Az a baj, h ezt csak akkor közölte, mikor már ott volt az ismim a pénzzel a kutyáért.
Ráadásul rég ismerik egymást, és az ismim nagyon szerette volna a szukát, mert a fekete magyar agár nagyon ritka.
Van még, hidd el :)
Csak nem nagyon tenyésztik tovább, mert a bírák nem igazán fogadják el őket, mindenképp belemagyarázzák az angol vonalat.
Tudom h te benfentesebb vagy a témában, de tényleg van :)
Nincs. 30 évig nem volt, aztán egyszer csak lett egy alom. A tenyésztője közölte, hogy hogy szerette volna feléleszteni a fekete színt. Ez idáig ok, csak nem egy dobermannal kellett volna.
De ne offoljuk szét a kérdést.
Most több kennelt is tudnék neked mondanai, ahol tudom h van, de nem akarok senkit se idekeverni (ezért nem árulom el a szerződéses tenyésztő nevét se).
Szerinted nincs, szerintem van, az élet meg megy tovább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!