Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti milyen kutyát ajánlanátok?

Ti milyen kutyát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
3. kutyus lenne. Nagyon sokat foglalkoznék vele. Elvinném sétálni is meg minden. Vigyáznék rá kifizetném a dokit, de azért ilyen betegesebb fajtát nem szeretnék! ( Olyat ami sokat betegeskedik) Jó minőségű tápot kapna, nem adnék neki semmi károsat! Rövid szőrű kedves kutyára gondoltam. A termete mindegy lenne, kölyökkorától a legjobb kiképzésben részesülne, mert kutyaoviba küldeném! :D Napi 2 órát foglalkoznék vele, vagy még ennél is többet. Van rá elég időm a kicsire! Ti milyen fajtát ajánlotok? :D A válaszokat köszönöm! :-P
2012. febr. 15. 14:30
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Német Törpe Pincser ha kihívást szeretnél Jack Russel Terrier:)
2012. febr. 15. 14:33
 2/24 anonim válasza:

Magyar vizslát! :) Nagyon értelmes, könnyen tanítható és igazán kedves kutya! Mindegyik külön egyéniség! A jókedvét könnyen átragasztja a gazdira is! ;) És általában a legtöbb vizsla jól kijön a többi kutyával! Nekem van egy példányom!!!!!! Imádom Őt!

Sok sikert az új kutyushoz! Szia!

2012. febr. 15. 14:35
 3/24 anonim ***** válasza:
Az, hogy hozzád milyen kutyus passzolna a leginkább, a személyiségedtől is függ. Mivel azt nem ismerjük, itt olyan válaszokat tudunk adni, miben azt írjuk le, mi mit szeretünk,mit tartunk ideálisnak egy kutyában. ha már egy ilyen életre szóló (de legalábbis évtizedes) döntést hozol, miért nem gondolod át, mik az igényeid, milyen a természeted, mi tesz boldoggá... Én pl a sétálást, kirándulást szeretem a legjobban, ezért hozzám a nagy mozgásigényű kutyák passzolnak. Ha 25 perc után lefeküdne, hogy köszöni, neki mára elég volt, akkor nem lennénk olyan boldogok együtt :). gondold át, kicsit ásd bele magad a témába és úgy válassz.
2012. febr. 15. 14:39
 4/24 Mailerdeamon ***** válasza:

Gyanús ez nekem.

Vizslát harmadiknak? Egy vizsla kettőnek számít! :)

2012. febr. 15. 14:41
 5/24 anonim ***** válasza:

Ha 3. kutya, akkor nem lenne rá elég figyelem , a másik kettő mellett, a másik kettőre meg lehet nem jutna elég figyelem, és a falka vezérséggel is lehet gondok lennének.

A máik kettő úgy érezné hogy nem foglalkozol velük annyit, amennyit az újjal.

Egyébként azt nem emlitetted, hogy kertes házba vagy emeletesbe szeretnéd vinni, és hogy milyen temperamentumú legyen, nyugodtabb vagy aktívabb...

Mert azért egy jack russel nem hasonlitható össze egy angol bulldoggal aktivitás téren, és mindenkinek mások az igényei!

Szóval? Ezeket még ird le és talán tudunk segiteni.

2012. febr. 15. 14:44
 6/24 anonim válasza:
Mindkét előttem szólónak igazat adok! Én tényleg a saját választásomat írtam le... És hát igen... a vizsla nagyon élénk, tehát akár kettővel is felér! Nekem vizsla és spániel párosításom van, mindkettő lány, de elmondani nem lehet, hogy mennyire szeretem Őket!!!! :D
2012. febr. 15. 14:47
 7/24 A kérdező kommentje:
Jólvan köszönöm az eddigi válaszokat! Kertes házban lakom, nagy mozgásigényű kutyát szeretnék, mert szeretek hosszú sétákra menni...
2012. febr. 15. 14:48
 8/24 A kérdező kommentje:
Amúgy mindig lenne itthon a kutyákkal valaki!
2012. febr. 15. 14:49
 9/24 anonim ***** válasza:
11%

Kutyaovi ez aranyos. :)) Amúgy kutyaiskola! :)

Vizsla, boxer..:)

2012. febr. 15. 14:58
 10/24 anonim ***** válasza:
0%
Megfogalmazás alapján még bőven tizenéves vagy, ami miatt az egész nem is állja meg a helyét.
2012. febr. 15. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!