Lábujjficam létezik, vagy csak törés?
3 napja futás közben nekicsúszott a falnak, és valahogy szerencsétlenül eshetett a lábára, mert azóta sántít. ha máskor elesett, akkor is sántikált két napig. a lába nem fáj, hajlításra és nyomkodásra sem érzékeny neki.
viszont a kisujja be van dagadva a jobb hátsó lábán. van valami tapasztalatotok ezzel?
Sok minden lehet.Törés,húzodás,ficam,rándulás stb.
Irány a doki!
tegnapelőtt vettem észre a lábujját, mikor mozgattam, hajlítgattam, hogy vajon hol fáj neki. mikor a lábujjához értem, akkor kicsit elrántotta. nem vészesen dagadt, egy kicsit vastagabb, mint a bal lábán. menni is tud, csak mikor begyorsul, akkor vált át 3 lábra. elviszem dokihoz ma, csak gondoltam valaki tud okos tanácsokat adni.
köszi
Második vagyok.
Szerintem jobb ha megmutatod dokinak,és ha nem is csinál vele semmit,mert magától beforr,legalább tudod,hogy mi a helyzet.
igen, erre gondoltam én is 74%-os :)
de nem szívesen viszem hozzá. nem nagy kutyás. dokit akarok váltani akit ismerek is és kedves, csak ő messzebb rendel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!