Palota Pincsi kutyám lesz és majd szoba tisztaságra fogom tanítani szerintetek hogyan csináljam majd ezt? Vasárnap lesz meg a kutyám
Szia!
A palota pincsi, nem fázos kutya, ezért nem kell neki ruha. NE vegyél neki, mert ha ijeneket adsz neki, bőrbetegséget kaphat. Szobatisztaságra nevelés: [link] én is így tanítottam
Dehogy érdemes pelusra szoktni!! Ha pelust vagy almot használsz, később nagyon meggyűlik a bajod, mert nem fogja érteni, hogy eddig, ha lehetett, most miért nem pisilhet/kakilhat. Hiába veszik el a gazdit a pelust/almot, ő attól függetlenül oda fog pisilni és hosszú idő leszoktatni róla.
A titka annyi, hogy a kölyök kutyák 2-3 óránál tovább nem képesek tartani a vizeletüket, így átlagban 2-3 óránként, evés, játék és alvás után le kell vinni, majd ha elvégezte dolgát, iszonyatosan megdicsérni, kb. úgy, mintha épp Nobel-díjat nyert volna. Ha a lakásba piszkít és rajta kapod, mondd, hogy nem - nem szabad stb. De csak akkor szidd le, ha elkaptad a pillanatot, különben nem fogja érteni, ha ez nem sikerül, szó nélkül takarítsd fel. Nagyon hamar megtanulják, az már más kérdés, hogy több hónap, mire képesek lesznek hosszabb ideig tartani.
Nálunk éjszaka sem voltak pisi gondok, este 11 fele vittük le utoljára és reggel fél 7-ig kibírta, mert aludt.
Ha úgy látod rajta, hogy fázik, nyugodtan adj rá ruhát, vagy amit gondolsz.
A többiek mindent leírtak előttem.
Egyet fűznék hozzá: nem létezik palotapincsi. A neve pekingi palotakutya.
Igazából semmilyen pincsi nem létezik. Csak pincs (pl. havannai, bolognai) és pincser (pl. német törpe).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!